Prestige Topmadras

De rigtige valg til soveværelset gør en stor forskel. Og Prestige er ét af de valg, du ikke fortryder. Her får du en topmadras, der byder på tilfredsstillende komfort, og derfor tør vi godt love, at Prestige giver dig et kærligt puf mod drømmeland. Du kan trygt lægge dig til rette, lukke øjnene og se frem mod bedre nætter. ​

Mayan Pulse

Mayan Pulse topmadrassen er et af vores absolutte favoritprodukter. Her får du naturlatex produceret med den unikke SonoCore-metode. Metoden giver latexen en ensartet overflade og gør topmadrassen både stærkere, smidigere og mere åndbar end normalt. Mayan Pulse har vi udviklet til at give dig en god nattesøvn.

Dreams - Memory Skum

Leder du efter en trykaflastende topmadras, der kan give din ryg, skulder og lænd den helt rette støtte og komfort natten igennem? Så er vores Memory Dreams (7 cm.) det oplagte valg! Denne topmadras er således udstyret med en 4 cm. tyk kerne bestående af memory skum, der former sig efter din krop, hvilket sikrer dig optimal støtte.

Sleepzone celsius 180 x 200 cm.

Her er Danmarks billigste kvalitets topmadras - og så har vi ikke engang udsalg ! Rigtig lækker topmadras der er hele 60 mm tyk med en kerne af 40 mm memory varmefølsomt skum. Topmadrassen passer til en normal dobbelt seng, med madrasmål 180 x 200 cm. Betrækket er strikbolster quiltet med 400 gr fibervat - betrækket er vaskbart ved 60 gr.

Topmadras 180×200

Sammen med din boxmadras er topmadrassen alfa og omega, når det kommer til at opnå en god søvn. Topmadrasser kommer i mange forskellige udgaver, og det kan være lidt af en labyrint at få valgt den bedste, som passer til dig, din krop og dine krav. Her guider vi dig til den bedste og billigste topmadras.  

Hvad er en topmadras  

Topmadrassen er, som navnet hentyder til, den madras, som ligger øverst. En topmadras giver ekstra komfort ovenpå enten springmadrassen eller boxmadrassen. En boxmadras vil ofte være for hård at ligge på uden en topmadras, så hvis du ikke allerede har anskaffet dig en topmadras, så kan du med fordel gøre det nu og sikre dig en bedre søvn  

Topmadrassen er en god investering, da den ikke er en meget dyr løsning til en bedre nattesøvn. Du kan let og rimeligt omkostningsfrit skifte topmadras, hvis du synes, at din nattesøvn skifter til at være af dårligere kvalitet end tidligere. Det kan være du skal prøve med et andet materiale, men det kan også være, at din topmadras skal være tykkere eller tyndere. Alt sammen kan du få gode råd og vejledning til her.         

Skal min topmadras 180×200 være hård?  

Hårdheden på din madras afhænger af mange ting. Faktisk er senge en meget individuel ting, og de valg af sengetype, der er rigtig for nogle, er ikke nødvendigvis det rigtige for andre. Derfor handler det om at prøve sig frem. Hos de fleste forhandlere har du mulighed for at teste sengen hjemme hos dig selv i dit eget soveværelse. For de fem minutter vi afprøver sengen i butikken, er sjældent nok til, at vi reelt kan mærke, om sengen er den rigtige løsning for os.  

Som en tommelfingerregel afhænger hårdheden af topmadrassen med din vægt. Dem, der vejer mest, skal have en hårdere topmadras, end dem der ikke vejer så meget, som sover bedre på en blødere topmadras. Igen handler det om at prøve dig frem og teste flere topmadrasser af.  

Hårdheden er én ting, for et andet parameter, der har indflydelse på topmadrassen, er det materiale, den er lavet af. Her er mange i tvivl om, om de skal vælge en topmadras i latex, naturlatex, memoryskum eller om en mayan pulse topmadras er det rigtige for dem. 

Skal jeg vælge en topmadras i Latex?  

Latex topmadrasser har den fordel, at de er lavet af gummi og derfor er af et naturligt materiale. Det giver en række fordele. For det første betyder det, at topmadrasser lavet i latex er åndbare. Dertil er gummi et slidstærkt materiale, som holder længere. Latex laves af saft fra gummitræet. Dette har indflydelse på kvaliteten. Jo dyrere latex topmadras, jo mere saft fra gummitræer er der brugt i produktionen af topmadrassen.  

Du skal vælge en topmadras i latex, hvis du ønsker en topmadras, der er lavet i et naturligt materiale, og hvis du forventer at have din latex topmadras længe.  

Topmadras – Mayan green eller memory skum?  

Hvis du leder efter en topmadras der både tager hensyn til støtten, komforten og miljøvenligheden, så kan det være, du skal kigge på Mayan greentopmadrassen. Mayan Green er også en latex topmadras, og har en tykkere latexkerne. En Mayan green topmadras er en fast topmadras, som også er elastisk og mærkes blød. Mayan Green topmadrassen er mere miljøvenlig, fordi den er proppet med naturlige fibre og latexfyld. Dette betyder også, at en Mayan Green topmadras er mere allergivenlig.   

Et andet alternativ til en latextopmadras er memory skum. En topmadras lavet på memory skum sikrer dig en ergonomisk soveposition hele natten. Memory skum er et trykaflastende materiale, som former sig efter din krop, når du lægger dig. Derfor kan madrassen aflaste dig og give dig støtte der, hvor du har brug for det.   

Skal min topmadras være 10 cm tyk eller kan den være tyndere? 

Topmadrasser fås i mange forskellige tykkelser. Her skal du være opmærksom på, at jo tykkere topmadrassen er, jo længere synker kroppen ned. En tyk topmadras vil svøbe sig op omkring kroppen, og det kan betyde, at du vil komme til at svede mere, når du sover om natten.  

En af de ting du skal være opmærksom på, når du køber topmadrassen og skal vælge tykkelsen, er derfor, om du sveder meget om natten.    

Findes der særlige topmadrasser til elevation?  

Hvis du skal købe en topmadras til din elevationsseng, skal du være opmærksom på størrelsen på topmadrassen. For det er selvfølgelig vigtigt, at størrelsen på topmadrassen matcher med størrelsen på elevationssengen. Har du derfor en dobbeltseng bestående af to senge på 90cm skal du også købe to topmadrasser, der er 90cm brede, og altså ikke én fælles topmadras på 180cm.