Springmadras 90×200

Mest populære springmadrasser 90×200.

BN Latex

Super spændstig springmadras i størrelsen 90x200 centimeter, der passer perfekt til enkeltsengen. Hvis du allerede har en solid sengeramme, men trænger til udskiftning af madrasserne, er det en Springdreams du skal investere i. ​

Sleepzone madras - medium​

Rigtig god springmadras i sort betræk, lige til putte i din nye seng. Madrassen er vendbar og har indlæg af pose indpakkede fjedre fordelt i 5 zoner. Rigtig god madras i medium fasthed i størrelsen 90 x 200 cm. Find den hos boboonline til lav pris

Senses

Airpur Senses er en specialudviklet madras af Bedre Nætter. De har kombineret den trykaflastende effekt fra Visco som du kender fra Tempurs mange modeller med fjedre der giver en enestående platform for bedre søvn. Visco giver dig en behalig liggeflade​

Venus 90x200

Hos Bedre Nætter ved vi, at god komfort handler om mere end blot at ligge blødt. Det handler om grundig research og produktudvikling, og det er nøjagtig hvad Venus bygger på. Springmadrassen har vi designet og udviklet i Danmark.

Springmadras 90×200

En springmadras 90×200 er den klassiske enkeltpersons madras, som er ideel til mindre soveværelser, og hvor der ikke er behov for en større seng. En springmadras 90×200 kan også bruges til en stor dobbeltseng – hvis du har to af dem vel og mærke. Det kan være en god ide med to enkeltmands madrasser i stedet for én stor, hvis I er to personer med meget forskellige behov. En springmadras 90×200 kan altså både bruges til en enkeltpersonsseng og en dobbeltseng – det er bare et spørgsmål om at have madrasser nok og det rette sengestel.

Hvordan finder jeg en god springmadras?

Udvalget for springmadrasser er stort. Springmadras 90×200 er en ret gængs størrelse, og udvalget for denne størrelse kan altså forventes at være rigtig stort. Det kan være en rigtig god ting, fordi det giver et frit valg, hvor det i hvert fald ikke er det manglende udvalg, der hæmmer dine ønsker. 

Omvendt kan det også være en udfordring, at der er så mange forskellige springmadrasser at vælge imellem – for hvilken springmadras 90×200 skal du vælge? Der findes mange forskellige test på nettet af springmadrasser. Fælles for dem er, at de tester kvaliteten – og det er allerede et skridt i den rigtige retning.

Hvad er god kvalitet?

God kvalitet er selvfølgelig relativt og kan være bestemt af betragteren. Ikke desto mindre er der nogle almene kvalitetsstempler inden for springmadrassernes verden. En springmadras er bygget op om fjedre – deraf ”spring.” En springmadras blev til at starte med lavet med sammenhængende fjedre. En god springmadras bliver i dag lavet med fjedre, der er pakket individuelt. 

Det betyder blandt andet, at de ikke kommer til at påvirke hinanden, når du bevæger dig rundt i sengen. Disse fjedre kaldes Pocket Fjedre. Du vil også støde på Multi Pocket Fjedre. Disse fjedre er anbefalet til folk, der vejer over 95 kg, da Multi Pocket Fjedre giver en bedre støtte, idet de skaber en fastere seng.

Hvorfor er madrassens fasthed vigtig?

Fastheden på springmadrassen er en af de vigtigste faktorer at gå efter, når du skal vælge din nye madras. Madrassens fasthed afgør nemlig, hvordan du kommer til at ligge. Måske tænker du, at du elsker at ligge i en seng, der er meget blød. Måske foretrækker du en seng, der er meget hård. Dette er typisk valg, vi foretager os i vågen tilstand. 

I virkeligheden kommer vores søvn ikke til at afhænge meget af, hvordan vi synes, vi ligger de første 10 minutter. I stedet afhænger vores søvn af, hvordan vi ligger resten af natten. Her vil kroppen få et problem, hvis den ligger for blødt eller for hårdt. Det afgørende, for om du ligger godt og dermed får en god søvn, findes nemlig i din rygsøjle.

Din krop ligger bedst, hvis du har så lige en rygsøjle som muligt – og det gælder både, når du ligger på maven, på ryggen og på siden. Hvordan du ligger fra nakken og op, bestemmes af puden, du ligger på. Madrassen bestemmer derimod, hvordan du ligger med resten af kroppen, og derfor er det så vigtig at finde den rette madras. Typisk vil man sige, at folk under 75 kg skal bruge en blød seng, da de har mindre kropsvægt at ligge i madrassen.

En person, der vejer mellem 75 og 95 kg skal bruge en fast madras og personer over 95 kg skal bruge en fastere madras, der benytter sig af Multi Pocket fjedre. Er madrassen for blød, risikerer vedkommende nemlig at synke ned i madrassen og dermed ligge med skæv ryg. Du kan finde en af Danmarks billigste madrasforhandlere på bedrenaetter.dk, og finde flere madrasser og topmadrasser hos boboonline.dk og sengefabriksudsalg.dk.