Springmadras 80×200

Mest populære 80x200cm springmadrasser

BN Latex 80x200

Vi har fremstillet vores springmadras BN Latex med drømmen om, at du skal have en god og dyb nattesøvn. Grundig research og produktudvikling er fundament for den høje kvalitet.

Sleepzone springmadras medium​

Vendbar springmadras i sort bolster med pocketfjedre. Rigtig god madras i medium fasthed med fjedre i 5 zoner. Madrassen egner sig både til brug i alm. senge samt til elevationssenge.

Nordkap Springmadras - 80x200

Danskproduceret springmadras 80x200 cm. med 261 moderne pocket fjedre pr. m2. Nordkap Springmadrassen er et godt valg, hvis du leder efter en ny madras til din kontinentalseng.

Senses

Airpur Senses er en specialudviklet madras af Bedre Nætter. De har kombineret den trykaflastende effekt fra Visco som du kender fra Tempurs mange modeller med fjedre der giver en enestående platform for bedre søvn. ​

Springmadras 80×200

Springmadras 80×200 er den ideelle størrelse til en enkeltpersoners seng i et lille soveværelse. Den kan også bruges som børneseng til de større børn eller til teenageværelset. Som gæsteseng er en springmadras 80×200 også meget praktisk, idet den ikke fylder meget på kontoret eller i gæsteværelset. 

Hvis I er på udkig efter en dobbeltseng, kan det endda være, I skal overveje at have to springmadrasser i 80×200 i stedet for en stor madras på 160×200 eller 180×200. I kan samle to madrasser til en seng via sengestel og en topmadras, der øger komforten og skaber følelsen af en forenet seng. Men hvorfor have to små springmadrasser i stedet for én stor?

Gode råd inden du vælger springmadras

Det kan være mere praktisk med to enkelte madrasser i stedet for én stor, hvis sengen skal bruges af to personer. For det første kan det være nemmere i forhold til transport, da en 180×200 madras kunne skabe problemer ved flytning i visse hjem. Men der er også en langt vigtigere årsag. 

Selvom man er vant til at sove sammen, er det nemlig ikke nødvendigvis sikkert at man har de samme behov og præferencer, hvad angår valg af springmadras. Uanset om I skal bruge en enkeltpersoners springmadras 80×200 eller om I vælger én stor madras, er der nemlig stor forskel på madrasserne og hvilke behov de opfylder. Derfor kan det være en rigtig god ide at teste, hvilken madras der passer dig/jer bedst.

Hvordan finder jeg den rette springmadras?

Der findes en del små råd og vejledninger til at finde den rette madras, men en ting er sikkert: det hjælper ikke at prøve en seng hos forhandleren i 5-10 minutter. Der er nemlig stor forskel på at ligge i sengen i kort tid og så til at reelt sove i en seng. Derfor har mange forhandlere en prøveperiode på alt fra 14 dage til 3 måneder – men det varierer naturligvis meget fra forhandler til forhandler. 

Grunden til, at mange forhandlere tilbyder denne service er, at det først er ved en længere prøveperiode, at man reelt kan mærke, om sengen gør noget godt for en. Det er nemlig ikke sjovt at have købt en ny seng med formålet om, at få en bedre søvn og derved en bedre livskvalitet og så opdage efter et stykke tid, at sengen ikke opfylder dette ønske.

Test inden du køber

Heldigvis er der visse tommelfingerregler, der giver dig et rimelig godt bud på, hvilken type seng du skal bruge. Det, sengeforhandlere nemlig ville rådgive dig efter, er at få en lige rygsøjle. Med en lige rygsøjle kan kroppen nemlig slappe af. Derudover gavner det også kroppen at ligge med en lige ryg i stedet for en skæv, da det kan give skævvridninger af ryggen i længden. 

De fleste kender til de problemer, der kan komme med en skæv ryg. Ryggen er nemlig en utrolig vigtig del af kroppen, og en skæv ryg kan give smerter i ryg, hoved, skuldre, og lænd for blot at nævne et par steder. Så næste gang, du køber en springmadras 80×200, skal du huske at holde øje med ryggen.