Springmadras 140×200

Mest populære springmadrasser 140×200

Senses 140x200

God søvn behøver slet ikke at være så kompliceret. Vælger du en springmadras som Senses er du godt på vej mod bedre søvn og bedre drømme. Her har vi samlet alt det, du har brug for i én madras. Nøje udvalgte pocketfjedre og strategisk placerede komfortzoner.

Venus 140x200

Springmadrassen har vi designet og udviklet i Danmark, og efter at have gennemgået hver eneste detalje, tør vi vove at påstå, at vores velkendte, gode komfort endnu en gang tør mærkes. Allerede fra første nat vil du trygt kunne lægge dig til rette og lade søvnen tage over.

Sleepzone madras - ekstra fast

Fast madras i sort møbelstof med ekstra fast liggekomfort. Multipocket vendbar springmadras med 5 zone inddelinger og multipocket fjedre (500 fjedre m2) Velegnet til trekvartsenge og personer med stor kropsvægt.

Nordkap Springmadras - 140x200 cm.

Danskproduceret springmadras 140x200 cm. designet og udviklet med fokus på komfort, støtte og holdbarhed. Med denne springmadras er den gode nattesøvn sikret. Du får således en madras med 261 individuelle pocket fjedre pr. m2.

Springmadras 140×200

En springmadras 140×200 er en af de størrelser, der ligger midt i mellem en enkeltmandsseng og en dobbeltseng. Til en enkeltmandsseng køber man typisk størrelserne mellem 80×200 og 120×200 og dobbeltsenge købes typisk i størrelserne 160×200 til 180×200. En springmadras 140×200 ligger lige i mellem og kan altså bruges både som enkeltmandsseng og som dobbeltseng. Springmadrasser i denne størrelse kan nemlig være en luksus at sove i som enkeltmandsseng og samtidig gå fint til et lille soveværelse for to. Som altid er det en god ide at undersøge dine behov, inden du køber en madras til din seng.

Hvilken madras skal vi bruge?

Hvis du ikke har de finansielle muligheder for at købe en kontinentalseng, anbefaler vi, at du enten kigger på springmadrasser eller boksmadrasser. Den store forskel mellem boksmadrassen og springmadrassen er bunden. Boksmadrassen har nemlig en ramme, der typisk vil være lavet af træ. Det har springmadrassen ikke, og det betyder altså, at springmadrassen er bøjelig. Derfor skal du have et sengestel, hvis du ikke allerede har et. Der er stor forskel på de forskellige typer af springmadrasser. 

Der er naturligvis forskel på kvaliteten af madrasserne, og det er klart en faktor, du skal være opmærksom på, når det f.eks. gælder madrassens holdbarhed. Når vi køber madrasser, regner vi jo med, at de vil holde de næste mange år. Det nytter altså ikke noget, hvis madrassen føles flad allerede efter et par år. En anden ting, du skal kigge efter, er, hvordan madrassen passer dig. En madras kan jo være i nok så god kvalitet, men hvis den ikke passer til dig og dine behov, kan en ny madras risikere at gøre mere skade end gavn.

Hvordan vælger vi den rigtige springmadras?

Bredden og længden på sengen er det første, du skal overveje. Naturligvis er der de fysiske rammer, der bestemmer: hvor stort er soveværelset? Hvis du har et meget lille soveværelse, nytter det naturligvis ikke at købe en seng, der ikke kan være der. Men der er også andre fysiske rammer, I skal overveje.

Som grundregel, skal sengen nemlig være minimum 20 cm længere end de personer, der skal ligge i sengen. Derudover skal I have minimum 10 cm på hver side, så I begge har plads til at bevæge jer i løbet af natten. En springmadras 140×200 kan altså være helt ideel for nogen, hvor den kan være for lille i enten længden eller bredden for andre. Heldigvis er der ikke noget, der hedder at have for stor en seng.

Når I skal finde den rigtige madras, skal I kigge efter en lige rygsøjle – det er nemlig en af de bedste indikatorer på, at I har valgt den rigtige seng. I behøver ikke nødvendigvis teste jeres madras fysisk. Mange forhandlere kender nemlig så godt til folks behov og sengenes målgruppe, at de kan hjælpe jer online eller over telefonen. 

Sengevalg kommer nemlig ikke an på, hvor godt du synes, du ligger i sengen de næste ti minutter, men hvordan du ligger over hele natten – og det kan du ikke undersøge i butikken. I stedet handler det om kropsvægt og kropsform. Har du en vægt på under 75kg, skal du bruge en blødere seng, end hvis du vejer over 75 kg. Du må nemlig ikke synke for langt ned i sengen, men samtidig må du heller ikke ligge alt for hårdt. 

Du kan se et bredt udvalg af springmadrasser, boksmadrasser og elevationssenge hos bedrenaettter.dk, hvor du ofte vil kunne finde markedets priser. Du kan også lede efter den nye seng hos boboonline.dk og sengefabriksudsalg.dk, hvor de har et stort udvalg og gode tilbud på madrasser og topmadrasser.