Springmadras 120×200

Mest populære springmadrasser 120×200

Venus 120x200

Venus bygger på. Springmadrassen har vi designet og udviklet i Danmark, og efter at have gennemgået hver eneste detalje, tør vi vove at påstå, at vores velkendte, gode komfort endnu en gang tør mærkes. Allerede fra første nat vil du trygt kunne lægge dig til rette og lade søvnen tage over.

Senses 120x200

God søvn behøver slet ikke at være så kompliceret. Vælger du en springmadras som Senses er du godt på vej mod bedre søvn og bedre drømme. Her har vi samlet alt det, du har brug for i én madras

Sleepzone madras - ekstra fast​

Fast madras til personer med solid kropsbygning. Multipocket madras med 5 zone inddelinger. Slidstærkt sort betræk i lækker udførelse. Madrassen er vendbar og det anbefales at vende den 3-4 gange årligt.

Nordkap Springmadras - 120x200 cm

* Komfortabel og fleksibel springmadras velegnet til bl.a. elevationssenge. * Udstyret med 261 moderne pocket fjedre pr. m2. * 5 komfortzoner sørger for optimal aflastning og støtte af kroppen.

Springmadras 120×200

En springmadras 120×200 er en midt i mellem madras. Den vil udgøre det for en dejlig stor enkeltmadras, men det kan knibe med pladsen, hvis man bruger den til en topersoners seng hver dag. Hvis sengen skal passe ind i et lille soveværelse, og man ikke har en partner sovende ved sin side hver dag, kan den dog snildt bruges som luksus seng til en person og som udmærket topersoners seng ved lejlighed. Det er nemlig vigtigt for både dig og din eventuelle partner at sove godt til hverdag. Derfor er det vigtigt at gøre en indsats i at finde den rigtige madras – du kommer nemlig til at sove i den de næste mange år.

Hvordan finder du frem til den rigtige springmadras 120×200?

Der findes et stort udvalg af springmadrasser, og det kan derfor være svært at finde overblikket. Det kan derfor blive en udfordring at finde frem til den madras, der passer bedst til dig. Først og fremmest skal du tage stilling til, hvilken størrelse du skal bruge. En springmadras 120×200 er en rigtig god størrelse til at blive brugt som en enkeltseng. 

Men hvis der skal være plads til to i mere end blot et weekendbesøg, kan det være en rigtig god ide at købe en halvanden seng, som også kaldes en lille dobbeltseng. Den er 140×200, og der kan det nemmere lade sig gøre at ligge rart for begge personer. Jo større, jo bedre, så det gør heller ikke noget at komme op i en 160×200 eller 180×200. Men det kommer også an på størrelsen af dem, der skal ligge i sengen. Så længe sengen er stor nok til at begge parter kan vende og dreje sig som ønsket, er der ingen problemer, hvad angår størrelsen.

Vælger du en springmadras 120×200 skal du ikke bare vælge hvilken som helst madras. Du skal sørge for at købe en madras, der passer til din krops behov i forhold til fasthed. Hvis du går efter tommelfingerreglen, der hedder at kigge efter en lige rygsøjle, er du på rette vej. Det vil nemlig være det, man ville kigge efter ved en springmadrastest.

En springmadras består af fjedrer og polstring i form af f.eks. skum, så man ikke mærker fjedrene. Det er disse fjedre, der afgør madrassens fasthed. Hvis du vejer over 95kg., er det f.eks. en god ide, at købe en madras med ekstra fjedrer, så du ikke kommer til at synke ned i madrassen.

Få ekstra glæde af din nye springmadras 120×200

Hvis du vælger den rette madras, vil du allerede her være sikret at få en stor glæde ud af din seng. Men hvis du vil skabe mere glæde for din nye seng og en endnu større komfort, kan du overveje at købe en madras der passer til dit kommende køb. Topmadrassen skal naturligvis være af samme størrelse som din springmadras. Derudover skal du overveje, hvilken funktion din topmadras skal have. 

Grundlæggende kan du vælge mellem to materialer til din topmadras: skum eller latex. Almindeligt skum anbefales ikke, da topmadrasser af dette materiale ikke har anden funktion, end at forlænge sengens levetid. Memory skum er til gengæld af en langt højere kvalitet, og er rigtig god til dig, der har brug for at få aflastet sin krop ved at få en solid støtte. 

Latex har den fordel, at det er et allergivenligt materiale, og giver lidt mindre støtte som er godt til dig, der bevæger dig meget, mens du sover. Hvis du skal teste for topmadrasser, skal du altså undersøge, hvad din krop har brug for.

Du finder et bredt udvalg af springmadrasser og topmadrasser hos bedrenaetter.dk, sengefabriksudsalg.dk og boboonline.dk. Hvis du leder efter ekstra gode tilbud, kan du starte med at kigge hos Bedre Nætter, der er kendt for at være den billigste forhandler.