Sovesofa med chaiselong

Vi har samlet de bedste sovesofaer med chaiselong til dig

Sunderland 2 pers. sofa

Her ser du den dejlige 2 personers Sunderland sofa. Sofaen er lavet af mørkegråt stof og mat sort bøgetræ og har venstrevendt chaiselong. Her får du en elegant og stilfuld sofa, som du kan sidde behagelig i.

Benjamin Sovesofa

Benjamin er skabt til at give dig eller overnattende gæster vores velkendte komfort. Det betyder blandt andet, at den har moderne pocketfjedre og smidigt, holdbart skum i madrassen.

Lotus Sofa med chaiselong

Grågrøn stofsofa med højrevendt chaiselong. Ben i hvidolieret egetræ. Både sæde- og ryghynder er polstret med polyetherskum.

Eaton Sovesofa

Dansk produceret sovesofa, Velegnet som både sofa og hverdags seng,Udslået mål er 140x200 cm Håndlavet pocket springmadras Fire trins manuel hovedelevation.

Vælg en god sovesofa med chaiselong

En god sovesofa med chaiselong er en glimrende løsning i mange hjem. Den kan både virke som sofa og som seng, og dermed sparer det en masse plads i rummet. Samtidig er denne type sovesofaer blevet bedre og bedre de seneste år, så man sover glimrende i de gode modeller.

Står du og mangler både en sofa og noget ekstra soveplads, så kan du dermed med fordel tænke i disse baner. Her i artiklen ses der nærmere på valget af sovesofaer, og hvad man skal være opmærksom på. Samt der gives nogle gode råd, så du kan spare penge på dit køb.

Sovesofa med chaiselong til gæsteværelset

Et af de mest oplagte steder til en sovesofa med chaiselong, er på gæsteværelset. Her er der ofte brug for noget ekstra soveplads, når der er overnattende gæster. Det fylder dog meget at have en stor dobbeltseng stående på gæsteværelset, hvorfor en sovesofa gør rummet mere anvendeligt.

Samtidig kan det være, at man gerne vil benytte rummet i hverdagen også. Her er det ligeledes en kæmpe fordel med en sofa i stedet for en seng, når man f.eks. skal sidde og hygge i sofaen eller hvad gæsteværelset nu bliver brugt til. Gæsterne vil også sætte pris på en privat sofa i deres værelse, i sær hvis de skal være på besøg i lidt længere tid.

Der er det nemlig dejligt med en egen base, hvor man kan være lidt på værelset i sofaen. Det kan f.eks. være, at en af bedsteforældrene er på besøg nogle dage for at hjælpe med barnebarnet. Her er det altså fantastisk med en chaiselong sovesofa, så alle har lidt privatliv.

Sovesofa i studieboligen

Det kan være rigtigt dyrt at flytte hjemmefra og starte studie i f.eks. Århus eller København. Boligpriserne og lejepriserne er voldsomt høje, så de fleste studerende må naturligvis klare sig med få kvadratmeter.

Her er en god og billig sovesofa med chaiselong den perfekte løsning, da man så slipper for både at købe en sofa og en seng. Og man er fri for at begge dele skal stå og fylde i rummet.

Derfor er sovesofaer også voldsomt populære på kollegier og de mindre studielejligheder, hvilket er med god grund. Man får meget indretning for pengene, og man udnytter pladsen i den lille bolig optimalt.

Læder sovesofa med chaiselong

Man kan købe sovesofaer i alverdens materialer, så det er bare med at lade sig inspirere på den mange gode netbutikker, som sælger sofaer til danskerne.

Læder er et populært valg, og en sovesofa af læder kan holde sig pæn i rigtigt mange år. Samtidig kan mange rigtigt godt lide at sove på læder, da det er naturmaterialer og blød og støttende samtidigt.

Kigger man på biler, så har de dyreste biler også sæder af læder, da man simpelthen bare sidder bedre i læder. Det samme gør sig gældende med sofaer, og læder er derfor et godt valg.

Har man tendens til at blive for varm om natten, så kan man dog med fordel vælge et andet materiale. Læder kan nemlig blive lidt varmere end andre materialer i de varme sommermåneder.

Køb din sovesofa på nettet

Nethandelen har for alvor vundet vores hjerter, da det er både nemt og billigt. Netbutikkerne har betydeligt lavere omkostninger end de fysiske butikker, da de ikke skal have dyre lokaler på strøget og ansatte til at vise kunderne rundt.

Derfor kan netbutikkerne holde deres priser lavere og stadig tjene penge, hvilket du kan udnytte som forbruger. Det er utroligt nemt at købe sofaer på nettet, da netbutikkerne har grundige beskrivelser af alt fra hårdhed til typen af materialer.

Og kan man alligevel ikke lide at købe en sofa uden at prøve den først, så kan man enten prøve en tilsvarende model i en fysisk butik eller man kan måske få lov at prøve modellen hos netbutikken. Af og til har netbutikkerne også afhentning og prøverum i forbindelse med lageret.

Det er også værd at bemærke, at lang de fleste gode netbutikker har en billig eller gratis ombytning af produkter, hvis den valgte sovesofa med chaiselong alligevel ikke passede til ens ønsker. Gode eksempler på webshops, hvor du kan købe denne type sofa er steder som Bedre Nætter eller Unoliving.

Hold øje med de gode tilbud

Der er forholdsvis høj avance på sofaer og senge, hvilket derfor også gælder på sovesofaer med chaiselong. Dermed kan du være heldig at finde nogle virkelig gode tilbud, hvor du kan spare adskillige tusinde kroner. Hold derfor øje med de forskellige netbutikker, som sælger denne type produkter. Det kan være de har særligt gode tilbud til Black Friday eller lige efter jul, eller måske har de fødselsudsalg eller lignende.

Det kan også være en glimrende ide at modtage deres nyhedsbreve eller følge dem på Facebook, da mange af de bedste tilbud ofte annonceres her. På denne måde kan du måske få fingrene i disse supertilbud før alle andre, og du kan altid nemt afmelde dig nyhedsbreve og Facebookgrupper igen.