Sengegavl i stof

Find de bedste sengegavle i stof herunder.

Jupiter Væghængt Gavl - 160 x 108

Sengegavl i stof produceret i Danmark. Denne passer til madras eller seng på 160cm. Den fåes i 2 forskellige farver sort og grå. Den passer til alle jupiter senge.

Venus Gavl Asymmetrisk - Sort - 180x130x8

Flot og elegant sengegavl, er produceret i Danmark og passer til Venus senge med en længde på 180cm. Sengegavlen fåes i fire forskellige farver.

Venus Gavl Chesterfield - 140 x 120

Denne Chesterfield Gavl er mere solid end de væghængte, alene på grund af den større tykkelse på denne gavl. Udover at være bredere og mere massiv, så er denne sengegavl også mere eksklusiv.

Senses Lux Væghængt Gavl - 160 x 108

Denne sengegavl giver et minimalistisk udseende i soveværelset. Udover dette så er den produceret i danmark og passer til alle Senses lux senge. Du kan købe den i farverne sort og grå.

Sengegavl i stof

Skab den perfekte læseplads med en sengegavl i stof. Om du er på udkig efter noget, der kan tilføje dit soveværelse elegance eller klassisk æstetik, kan du skabe det med en sengegavl.

Når du vælger en sengegavl i stof, får du ikke alene muligheden for at sidde som en konge når du skal læse eller se TV i sengen, du skaber også en helt speciel stemning, der kan være med til at understrege din stil. Giv dit soveværelse en makeover og skab en luksuriøs hotelstemning i dit eget hjem.

Pimp din boxmadras

Med en sengegavl kan du let få din boxmadras til at ligne en million. Hvis du ønsker at opgradere dit soveværelse, men ikke helt er klar til den investering en helt ny seng er, så kan du løfte din gamle boxmadras med den helt rigtige sengegavl.

En sengegavl i stof kan købes i mange forskellige kvaliteter og farver, så du let kan finde en, der passer perfekt ind i din stil. Du kan vælge en klassisk grå, hvis du ønsker en stilren og klassisk seng. Er du til noget lidt mere vildt er der også mulighed for at finde det.

Find din stil

Om du er til den romantiske indretningsstil eller holder dit hjem minimalistisk er en sengegavl i stof prikken over i´et i dit soveværelse.

Du kan skabe den perfekte hyggekrog, hvor du kan sidde med din yndlingskop og bog på en kold vinterdag og nyde den bedste plads i huset.

Du kan også bruge sengegavlen til at lave den bedste plads at læse din avis på i weekenden. Nyd din kaffe og dagens nyheder under dynen. Det er den optimale start på weekenden. Det kan endda sende dine tanker hen på de skønneste hotelværelser du har overnattet på omkring i verden.

Det er ikke altid kun et spørgsmål om stil, men også om anvendelse og den stemning du drømmer om at skabe i dit soveværelse.

Let montering, stor effekt

En sengegavl kræver ikke den store håndværker kunnen at montere. Det kræver som regel ikke mere end en skruemaskine at få den på plads. Til gengæld er den effekt den helt rigtige sengegavl har på din seng og hele soveværelset alt andet end lille.

Det kan være en praktisk løsning, hvis du bruger den op ad en reol, så du får skjult opbevaring bag din seng, men det kan også være et rent visuelt valg, hvis du bare ønsker at tilføre dit soveværelse lidt luksus.

Med et stort udvalg af forskellige klassiske sengegavle i stof kan du let finde den du leder efter. Når du går efter den helt klassiske og stilrene sengegavl i klassisk hvid, grå eller sort, er en sikker vinder hver gang. Den passer ind i alle hjem og kan let monteres på alle former for seng.

Du er helt sikker på at ende med et soveværelse, der er mere elegant, mere stilfuldt og mere indbydende, når du vælger at montere en sengegavl med stof.