Pyntepuder

Vi har samlet de bedste pyntepuder til dig nedenfor.

Normann Cph Posh cushion La Grand Fleur

Denne fine pude er en del af kollektionen Posh, som består af farverige og mønstrede puder. Puden La Grand Fleur har en dyb blå farve med fine lyserøde blomster på, som giver den et feminint look. Lad den smukke pude pynte i din yndlings lænestol, i sofaen eller på sengen i soveværelset.

Specktrum Daytona pillow

En blød pude, der er betrukket med det lækreste fløjlsstof. Puden har en smuk, dyb blå farve og tilsammen med ruderne giver det puden et eksklusivt og elegant look. Den klassiske pude er helt perfekt til sofaen, lænestolen eller som pyntepude på sengen i soveværelset.

Ferm Living Corduroy cushion

En flot og voluminøs pude i et moderne design. Puden er fremstillet i fløjl, der igen er blevet super moderne i boligindretningen. Fløjlstoffet har et ekstravagant og luksuriøst look, der vil pynte så flot i hjemmet. Placer puden i din favorit lænestol, i hjørnet af sofaen eller på sengen i soveværelset, hvor den vil skabe blikfang.

Ferm Living Salon Flamingo pude.

Smuk og anderledes pyntepude med fint flamingo mønster. Den skønne Ferm Living pude har en mørkeblå forside med dekorative flamingoer som tryk og en sort bagside i velourbomuld. Brug den søde pude til at skabe liv og personlighed i din boligindretning. Puden vil være perfekt som pyntepude i sofaen eller på sengen i soveværelset.

Dekorér dit hjem med skønne pyntepuder

For den som er interesseret i indretning, er dekorative elementer altid spændende. At kunne give sit hjem en hyggelig atmosfære gennem sin indretning er noget som kan hjælpe med at løfte boligens følelse fra blot at være din bolig til at blive dit hjem. Og vil du have pynt som både er smukt og hyggeligt kan du se nærmere på, hvordan du kan anvende skønne og unikke pyntepuder til at give dit hjem personlighed.

Læs med her for at blive klogere på, hvorfor pyntepuder er et godt valg som dekorationsform.

Hvorfor købe pyntepuder?

Pyntepuder er puder, som i modsætning til din behagelige hovedpude i soveværelset, ikke har det at være behagelig som førsteprioritet. Som navnet antyder, er det primært unikt design med flotte betræk eller uvante former som gør disse puder interessante. Man kan for god effekt anrette et pudehjørne i sin hjørnesofa med et par forskellige puder, lægge to matchende puder i sin sofa, en i hver ende, eller også kan man lave et overdådigt bjerg af flotte puder ved sengens gavl.

Disse puder giver karakter og udtryk til dit hjem og kan både købes med hensigten at passe til din indretning eller at skabe en kontrast ved at være meget iøjnefaldende, alt efter hvad du foretrækker.

Betræk til pyntepuder

Køber man en pude, hvis form man godt kan lide, kan man altid købe nyt betræk. Der er rig mulighed for ikke bare at finde puder, men absolut også betræk som så kan bruges til at personliggøre dine puder. Du kan typisk spare penge ved at gå denne vej omkring, men skal være opmærksom på, hvilke mål dit betræk skal have for at passe til den pågældende pude.

Store pyntepuder

Puder til pynt kommer i flere forskellige former og størrelser. Det er i især 3 størrelser som dominerer markedet, nemlig:

  • Små kvadratiske
  • Store kvadratiske
  • Små rektangulære

De små kvadratiske er praktiske til brug i hyggehjørner i sofaer, i lænestole, på sengen og næsten alle andre steder.

Store kvadratiske puder er brugbare til gulvet på et barneværelse, på sengen eller i en stor sofa.

De små rektangulære puder er velegnede til brug som rygstøtte i en stol eller sofa, eller til at ligge op ad armlænet i en sofa. Denne type er en typisk sofapude.

Billige pyntepuder

Priserne på pyntepuder er som sagt varierende. Der er et stort udvalg indenfor puder, så der er naturligvis også mulighed for at finde puder som er barmhjertige mod tegnebogen. Prisen afhænger typisk af pudens tekstiltype, niveauet af finurligheder og detaljer i designet, pudens fyld, og størrelse, samt populariteten af det brand som har udviklet den pågældende pude.

Pyntepuder til seng
Når det kommer til puder til sengen, står det dig meget frit for at vælge lige det, du har lyst til. Her skal du ikke tænke på dine gæsters komfortabelhed. Her er det dig og din eventuelle partner som har hele ordet. Store pyntepuder egner sig godt som supplement til dine hovedpuder, og mindre pyntepuder kan give et flot velbalanceret udtryk til dit sengeområde.

Mærkevarer af forskellige brands

Der findes en række af forskellige brands som laver flotte puder. Disse mærkevarer kommer i flere forskellige prisklasser og har vidt forskellig karakter. Netop med dekorative puder falder det dig frit for at vælge én og samme mærke af puder til hele dit hjem, lige såvel som at du kan vælge puder af massevis af forskellige mærker. Blandt nogle af de mest kendte producenter af mærkevarer er:

  • HAY
  • Kelim
  • Ferm Living
  • Specktrum
  • Norman Copenhagen
  • Madison
  • Design by Us

HAY

Hay er et brand som især er kendt for sin Dot-serie. Dot-serien er kendetegnet ved sin knap midt på pudens overflade. Visse af puderne fra denne serie kommer dog også med mere end en knap, og farven på knappen kan være samme farve som pudens, men ved nogle modeller står den i kontrast hertil.

Kelim

Kelim producerer originale puder fulde af karakter. Disse pyntepuder er lavet af tyrkiske tæpper som genanvendes og giver liv til disse puders betræk. Det er ofte flotte mønstre og et bredt udvalg af farver som kendetegner disse puder. Kelimpuder vil med garanti drage opmærksomhed.

Ferm Living

Puder fra danske Ferm Living er typisk for moderne, skandinavisk design. En del af disse puder er grafisk print på pyntepudernes betræk, men der findes også puder med simplere designs i tekstiler som for eksempel fløjl.

Specktrum

Puder fra Specktrum har et klassisk design for den som gerne vil give sit hjem et forfinet udtryk. Her er det blandt andet puder i fløjl og velour som har elegant og klassisk karakter med elementer af nutidigt design.

Norman Copenhagen

I puder fra Norman Copenhagen er det geometriske former og det simple men elegante design som er omdrejningspunktet. Der laves også puder med grafisk print her, men mange af Norman Copenhagens designs har få farver, simple former og er lavet i blandt andet hør og New Zealandsk uld. Disse puder ligger i den dyrere ende af prisskalaen, men du får også, hvad du betaler for med disse puder i behagelige tekstiler.

Madison

Madison laver puder både til indendørs- og udendørsbrug. Det er grafiske prints som i stor stil danner fundamentet for Madison pudernes succes. Med sine livlige mønstre, billeder og farver er de perfekte til at tage med ud i havestolen, hvor man kan nyde sommerens sol med en god bog uden at få ondt i ryggen midtvejs.

Design by Us

Hos Design by Us gås der ikke på kompromis med kvaliteten. Specialudvalgte designere har formet puderne fra dette brand, så de er smukke, unikke og behagelige at anvende. Det reflekteres dog også i prisen, så vær opmærksom på, at du køber puder af høj kvalitet, når du køber puder fra dette brand.

Der findes mange flere producenter af puder til pynt som du også kan have interesse i at se nærmere på. Heriblandt er navne som: Bloomingville, VidaXL, HIP, Muubs, ToBEliving, Cinas og Cane-line.

Når det kommer til køb af pyntepuder, er der virkelig meget at vælge imellem, men det vigtigste er, at finde puder du synes om, og som du har råd til at erhverve dig. Køb puder som taler til dig. Så går du ikke galt i byen.