Memory skum

Vi har samlet de bedste memory skum til dig.

Comfort Memory K40

Topmadrassen Comfort Memory K40 er en yderst blød topmadras med en 4 cm. tyk kerne af memory-skum, der sikrer yderst tilfredsstillende komfort. En madras i memory-skum er typisk en personlig præference, og det, du får, er en madras, der former sig efter din krop.

Dreams Memory K60

Memory-skum er blødt, og det er kendetegnet ved, at det former sig efter din krop. Madrassen blødgøres særligt omkring de punkter, hvor der er ekstra meget kropsvarme. Dermed giver memory-skum en anderledes komfortoplevelse.

Køb en madras af memory skum og få en madras for livet

Memory skum er et materiale, der husker din krops form og vægt, når du sover. Det vil sige, at den tilpasser sig din krop, så din krop kan sove i sin mest naturlige stilling. Det giver en bedre nattesøvn og kan hjælpe, hvis man lider af rygsmerter eller urolig nattesøvn. Leder du efter en topmadras eller boxmadras, der kan give dig og din krop meget støtte i løbet af natten, så skal du købe en madras af memory skum.

Hvad er memory skum?

Memory skum, også kaldet viskoelastisk skum, er en slags skum, der bruges i madrasser og puder. Memory skum er modsat den almindelige skummadras mere tæt, og derfor også tungere. Men memory skum er især kendt for at omfavne kroppens naturlige stilling, når man sover. Det betyder, at man med en madras af memory skum kan få en madras, der passer perfekt til en krop.

De fleste køber memory skum som deres topmadras for at få den bedste og mest behagelige søvn. Har man for eksempel problemer med smerter i ryggen, eller vender man sig mange gange i løbet af natten, så kan man overveje at købe en ny topmadras lavet af memory skum til sin seng. Den hjælper ens krop med lettere at finde sig til rette, fordi madrassen former sig til den, i stedet for at kroppen skal ligge i den stilling, der passer bedst til madrassen.

Bruger man ikke topmadras, kan man også købe en boxmadras med memory skum. Boxmadrassen er lavet sådan, at den allerede har ben med og nogle gange også en sengekant. Så mangler du en seng, så er boxmadrassen med memory skum et let køb, der også giver en god komfort.

Memory skum som boxmadras og topmadras fås også, hvis man har en dobbeltseng eller halvandenmandsseng.

Koldskum eller memory skum?

Koldskum og memoryskum minder meget om hinanden i den forstand, at de begge er gode til at absobere fugt. Koldskum er mere elastisk, fordi det er et oliebaseret produkt. Koldskum er derfor også mere fastere end memoryskum, der er blødere, så den kan forme sig efter kroppen og dens bevægelser. Memory skum er nemlig også god til at absorbere stød, som kroppen sender ud, når den bevæger sig. Memory skum er derfor en af de skummadrasser, der beskytter og understøtter kroppen bedst.

Memory skum absoberer ikke bare fugt som koldskum, men er også bedre til at reagere på kroppen og rummets temperaturer. Det vil sige, at den virker fastere og tungere, hvis rummet i koldt, men blødere og dermed også mere luftig, når rummet er varmt. Med en madras af memory skum har man altså en madras, der kan bruges hele året rundt, uden at den føles for tung om sommeren eller for kold om vinteren.

Kan man vaske memory skum?

Det må ikke vaskes i vaskemaskinen, men kan tørres af med en våd klud. Af samme grund kan memory skum for nogle godt have en lav levetid. Her kan man med fordel købe et beskyttende betræk, der beskytter madrassen for snavs og væsker. Passer man godt på sin madras med skum, kan den leve længe, før den skal skiftes ud. Køber du en madras med memory skum, så har du meget vel købt en madras for livet.