Madrasser til elevationssenge

Vi har samlet de bedste madrasser til elevationssenge til dig

Senses springmadras

Senses er en specialudviklet madras af Bedre Nætter. De har kombineret den trykaflastende effekt fra Visco som du kender fra Tempurs mange modeller med fjedre der giver en platform for bedre søvn.

Nordkap Springmadras - 140x200 cm.

Danskproduceret springmadras 140x200 cm. designet og udviklet med fokus på komfort, støtte og holdbarhed. Med denne springmadras er den gode nattesøvn sikret.

Bliv klogere på dit næste valg af madras til din elevationsseng

Vi sover i gennemsnit ca. en tredjedel af vores liv væk. Det er mange timer, som vi ligger ned i de samme få stillinger. Det er også under søvnen, at vores krop og hjerne restituerer og genopbygger, så derfor er det vigtigt med en god madras. Måske kender du til dårlig søvn eller problemer med at falde i søvn? Eller måske har du problemer med nakke, skuldre eller ryg?

Så kan det være fordi din nuværende seng eller madras ikke passer ordentligt til dig. Der er overraskende mange, der sover på en forkert madras og efterfølgende oplever gener heraf. Derfor bør du være opmærksom på, hvad du skal kigge efter og undersøge, når du skal vælge både seng og madras. Læs mere herunder og bliv klogere på dit næste valg.

Den populære elevationsseng

Elevationssengen er den gyldne middelvej mellem den praktiske boxmadras og den luksuriøse kontinentalseng. Den er blevet enormt populær de senere år, og dette er ikke uden grund. Elevationssengens ryg og ben kan justeres i forskellige højder, som forbedrer søvnkvaliteten markant, og som kan afhjælpe smerter fra piskesmæld og ryg samt forbedre blodomløbet. 

Mange læser eller ser TV i sengen, og her er denne seng helt perfekt. Sidst men ikke mindst gør indstillingen det tilmed nemmere og mere skånsomt for kroppen at komme ind og ud af sengen. Elevationssengen er blevet nutidens absolutte kvalitetsseng, og de fås i forskellige mål, også den populære enkeltmandsmodel: elevationsseng 120×200 cm.

Madrasser til elevationssenge – sådan vælger du du de rette

Madrasser kan både være bløde, hårde, varme eller kolde, og man kan vælge mellem forskellige typer af madrasser lavet i forskellige materialer. Madrasser til elevationssenge er som oftest springmadrasser eller boksmadrasser, som bliver fremstillet i høj kvalitet for at sikre den gode nattesøvn. Madrassens fjedre understøtter din krop i de forskellige stillinger natten igennem.

I en elevationsseng er det vigtigt, at madrassen er fleksibel og har en lang holdbarhed. Hårdheden varierer på de støttende zoner i madrassen, og generelt kan man vælge mellem en hårdhed på let, medium eller fast. Så vælg dine madrasser til elevationssengen med omhu.

God madras = god sovekomfort
Som en hjælpende hånd, har vi her samlet nogle overskuelige punkter, som du bør kigge nærmere på ved køb af madras til elevationsseng:

• Længde og bredte
• Materiale
• Hårdhed
• Aftageligt og vaskbart betræk
• Hvilke salgs fjedre og hvor mange pr. m2
• Polstring
• Skumtype
• Komfortzoner
• Fleksibilitet
• Garanti
• Allergivenlig

Andre gode råd ved valg af madrasser til elevationssenge

Det er ikke alle som ved, at det rent faktisk er muligt at teste madrassen hjemme også. Man får ikke meget ud af at ligge på den fem minutter og småsludre med sælgeren imens. De fleste sengeforhandlere giver dig heldigvis mulighed for at prøve sengen hjemme, så tag endelig i mod tilbuddet. En anden vigtig hovedregel er, at jo mere man vejer, desto hårdere madras bør man have. Det kan give nogle udfordringer for par, som sengeshopper sammen, men det kan sagtens lade sig gøre at få to forskellige madrasser til elevationssengen.

Det er nemlig vigtigt at man ligger med lige rygrad når man sover, og der er ofte stor forskel i vægt på mænd og kvinder. Det begynder desuden at være mere udbredt, at vælge en længere madras. Som minimum bør din madras være mindst 10 cm længere end din højde. Det er endvidere en god ide at tage i betragtning, om der er taget kemikalier i brug under fremstillingen af madrassen, samt hvilke materialer madrassen er lavet af.