Trondheim Box - 210x210 cm.

Trondheim er en serie af indbydende og stilrene boxmadrasser til en særlig fordelagtig pris. Med vores Trondheim 210x210 får du en king size seng med masser af plads, som du kan sove fantastisk på de næste mange år.

Venus 210 x 210

Venus er flot seng, produceret med sans for detaljen. Sengen er indbydende at røre ved og fremragende at ligge i. Sidst men ikke mindst, så kommer sengen med et løfte om en markant forbedret nattesøvn.

King size senge

Vil du have masser af plads og en god portion luksus? Så har du fundet frem til den rette model. King size senge er nok de største senge, du vil kunne finde herhjemme. Med et mål på hele 210×210 centimeter kan langt de fleste par have nok plads. King size senge fås i flere varianter. Læs med her for at finde ud af, hvilken king size seng, du skal have.

Kontinentalseng

Vil du være sikker på at sove vidunderligt de næste mange år, så læs blot videre her. Så vil du i hvert fald få vækket nogle vilde drømme om fantastiske senge. De første king size senge, vi vil gennemgå, er de kontinentale. Hvis du ikke i forvejen ved, hvad en kontinentalseng er, får du her den hurtige opsummering. En kontinentalseng i god kvalitet består typisk af tre lag: en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Med disse tre lag er du sikker på, at du kommer til at ligge himmelsk. Alle tre lag vil nemlig være nøje udvalgt til netop dine behov.

Er I to, vil I typisk få to individuelle boksmadrasser, to forskellige springmadrasser i et samlende betræk og en topmadras. I vil få individuelle madrasser for at sikre, at madrasserne er udvalgt efter jeres individuelle behov. På den måde kan I være sikre på, at I begge kommer til at sove fantastisk. En vigtig huskeregel er nemlig, at I skal vælge madras efter jeres vægt. 

En medium fast seng er til dig under 75 kilo og en meget fast seng er til dig over 95 kilo. Er du midt i mellem skal du have en ”almindelig” fast seng. Så med mindre I begge ligger i den samme vægtgruppe, er det altså en god ide at få hver jeres madras. Men derfor kan I jo netop godt ligge i den samme seng alligevel.

King size senge som elevationsseng

Du kan også få king size senge som elevationsseng. Her kommer du også til at ligge som en drøm, og sengen er ideel for dig, der har særlige behov. Det kan for eksempel være, du nyder at læse en god bog i din seng, inden du skal sove. Så kan det være rigtig rart at kunne sidde lidt op uden at skulle mosle for meget rundt med ekstra puder

Det kan også være din krop har særlige behov, som for eksempel kræver, at du ligger med benene en smule højere end resten af kroppen. Her er en elevationsseng jo også ideel. Med en elevationsseng kan du nemlig justere højden på den øverste del af sengen og den nederste. Det vil altså sige, at du kan ligge højere med hovedet og ryggen samt benene – også på samme tid.

Når du får en elevationsseng får du et elektronisk sengestel, som kan styres via en fjernbetjening. Skal I bruge en dobbeltseng, får I hvert jeres sengestel og hver jeres madras. Det betyder, at I altså kan styre hver jeres elevationsseng uden påvirkning fra den anden. I vil få en særlig springmadras, der er lavet til at fungere optimalt med elevationssenge. Hvis I er på udkig efter en ny madras til jeres elevationssenge, kan I altså ikke bruge en hvilken som helst madras. I kan se her, hvilke springmadrasser der passer til elevationssenge.

Hvordan vælger jeg den rigtige seng?

Vi har allerede været inde på vægtreglen under kontinentalafsnittet. Hvis du vil være helt sikker på at komme til at ligge fremragende hver nat, er der to andre regler, der gælder. Begge handler om 20 centimeter. Den første regel hedder, at I hver skal have 20 centimeter i mellem jer og på hver jeres side. Så har I nemlig nok plads til at rykke jer på i løbet af natten. Den næste regel hedder, at I skal have 20 centimeter ekstra i højden. Så får jeres krop nemlig support fra top til bund. I vil også fortsat have lidt ekstra flyderum. Det er rigtig vigtigt, at I har nok plads at sove på, uanset om I sover sammen eller alene.

Slutteligt er det selvfølgelig vigtigt, at I finder en seng i god kvalitet. Hvad hjælper en ny seng, som I alligevel ikke kommer til at sove godt i? Så hellere bruge lidt ekstra på en seng, I oprigtig bliver glade for. I kan se vores dobbeltsengetest her og blive klogere på, hvilken seng I skal vælge næste gang. Tag også et kig på sengene hos Bedre Nætter, der har super gode tilbud på kvalitetssenge.