Elevationsseng 140×200

Vi har samlet de bedste 140×200 elevationssenge til dig

Jupiter No. 2 elevationsseng

Elevationssengen Jupiter kan justeres, så den passer nøjagtigt til dine behov. Sengens springmadras har en kerne af moderne pocketfjedre, som er omgivet af polyetherskum. Denne skum er både komfortabel og holdbar.

Sleepzone elevationsseng

Sengen består af polstret fyrretræsramme hvorpå der kan monteres metalben eller meder. 28 lamellers bund med løft i hoved og fodende ved hjælp af motor der aktiveres af trådløs fjernbetjening. Sort vendbar madras med posefjedre i 5 komfortzoner.

Venus No. 2 elevationsseng

Venus er en elevationsseng, og den har derfor to madraslag og en elevationsmotor, som samarbejde om at yde din krop den bedst mulige støtte. Venus tager særligt hensyn til din krop og bevægelser.

Nordic Elevationsseng No. 1

Nordic Elevationsseng No. 1 er dansk-produceret og med pocket-fjedre, hvorfor du med sikkerhed får en rigtig dejlig seng med masser af komfort. De 250 pocket fjedre pr. m2 i madrassen gør nemlig vores elevationsseng til et oplagt valg for de fleste.

Få bedre nætter med en elevationsseng – 140×200

Står du og skal have ny seng? I så fald kan det være svært at vælge, hvilken en du skal have. For det er helt essentielt, at du vælger den rigtige, så du får den søvn, som er så livsnødvendigt for en velfungerende hverdag. Mange sengekøbere vælger ofte en elevationsseng. Og med god grund. En elevationsseng er nemlig ofte god at sove i samtidig med, at den har en masse smarte funktioner.

Fordelene ved elevationssenge

Fordelene ved en elevationsseng er mange. Den adskiller sig fra almindelige senge ved at have en indbygget motor, som gør, at man kan hæve og sænke hoved- og fodenden. Det giver dig først og fremmest mulighed for at finde din optimale soveposition. Det kan være du fx sover bedst, hvis du lægger med hovedet eller fødderne lidt oppe. Derudover har du også mulighed for at indstille den, hvis du gerne vil sidde op og læse en bog, se fjernsyn eller spise morgenmad i sengen.

Størrelsen 140×200 på elevationssenge

Når du skal vælge elevationsseng, er det først og fremmest vigtigt, at du finder ud af, hvilken størrelse, der passer bedst til dine behov. Går du efter en dobbeltseng, så er 140×200 en god størrelse. En elevationsseng i 140×200 rummer nemlig plads til at begge parter kan ligger der uden at forstyrre hinanden, når der skal soves. Samtidig er den heller ikke så stor, at den fylder et helt rum, og man kan dermed også have andet stående i soveværelset.

Madrasser til elevationssenge

Når du har fundet frem til størrelsen, så er næste skridt madrassen. Det er yderst vigtigt, at man vælger den rigtige madras, som har den rigtige hårdhed. Her gælder en tommelfingerregel, at jo højere vægt, du har, jo mere fast madras, skal du have fat i. Derfor er det ikke nødvendigvis, at dig og din partner skal have den samme madras. Når man køber en elevationsseng i 140×200, så er der dog ofte mulighed for at vælge to separate madrasser, som kan være værd at overveje. Du kan se mere her om madrasser til elevationssenge.

Her køber du din nye elevationsseng nemt og billigt

Mange sengeforhandlere udbyder elevationssenge. Unoliving har f.eks. et fint udvalg af 140×200 elevationssenge. Der følger madrasser til alle deres senge, hvor der er mulighed for at vælge mellem medium eller fast madras eller begge dele. Derudover spænder prisen vidt, så der er noget for enhver pengepung.

Find elevationssenge på udsalg

Synes du det lyder dyrt med en elevationsseng, så frygt ej. Der tilbydes elevationssenge i mange forskellige prisklasser, ligesom der også er mulighed for at finde dem på udsalg. Det kan du bl.a. gøre hos sengefabriksudsalg.dk. De har også et bredt udvalg af 140×200 elevationssenge, og de forhandler tit med store prisnedslag, hvor der er rigtig mange penge at spare.

Elevationssenge mod skavanker

Elevationssenge er et rigtig fint hjælpemiddel, hvis du lider af skavanker. Har du f.eks. vand i benene, kan du forbedre smerterne ved at hæve fodenden. Bliver du beskyldt for at snorke højlydt, kan sengen også være med til at afhjælpe dette. Det siges nemlig, at man kan minimere snorkeriet ved at hæve overkroppen. Hvis du er sengeliggende i en længere periode, så er det også en rigtig god ting at ligge i en elevationsseng, hvor der er mulighed for at ændre positioner ved at hæve og sænke for- og bagenden.

Køb en elevationsseng i dag

Der er altså rigtig mange gode grunde til at købe en elevationsseng. Selvom modellen som regel er en smule dyrere end almindelige senge, så opvejer de ekstra ting det dog for de flestes vedkommende. Tag derfor din partner under armen og gå til den nederste sengeforhandler eller sæt jer ved computeren og scroll igennem for at finde den helt rigtige 140×200 elevationsseng for jer.