Elevationsbund

Elevationsbund 520

Ny generation af elevationsbund med indbygget motor i rammen, hvilket giver fuld frihøjde under sengen. Med en elevationsbund kan hoved/nakke samt fodende indstilles med den medfølgende fjernbetjening. De formspændte lameller tilpasser sig din kropsvægt .

Elevationsbund

Danskproduceret elevationsbund med OKIN motor og 28 elevationslameller (heraf 5 justerbare). Leveres i selskab med 20 cm. runde metalben. Findes i størrelserne 80x200 cm., 90x200 cm., 90x210 cm., 120x200 cm. og 140x200 cm. OBS: Leveres uden madras.

Få den bedst mulige søvn med den rette elevationsbund

Har du et ønske om at erhverve dig en elevationsseng? Du har måske smerter i ryggen og behøver derfor en seng som kan tilpasses dine præferencer? Eller måske vil du bare gerne have mulighed for at kunne ændre din liggeposition?

Uanset hvilken årsag som passer på dig, så vil du komme til at behøve en elevationsbund. Her vil vi fortælle lidt om, hvorfor valget af en sådan er vigtig. Du vil nemlig gøre klogt i at erhverve dig den rette model, inden du køber dig en springmadras.

Hvad kan en elevationsbund?

En elevationsbund er en vital del af enhver elevationsseng, da denne bund vil lade dig få det meste ud af din elevationssengs fordele. Bundene består af flere dele som kan justeres efter forgodtbefindende. Nogle bunde er lavet med 28 eller 42 lameller som indretter sig efter sengens position. Det er typisk trævarianterne som er udformede på denne måde. Du kan dog også få elevationsbunde i metal.

Fælles for begge typer er, at du vil kunne anvende en elevationssengs funktion til at justere på ryg- og benposition så det passer dig. Du vil kunne justere, hvor fremadlænet ryggen er, så du kan sidde op i sengen med støtte i ryggen. Du vil også have mulighed for at løfte dine lægge.

Hvorfor købe en elevationsbund?

Der findes billigere alternativer til at købe en komplet elevationsseng. En boxmadras er et eksempel på en billigere løsning. Men for at det får de samme funktioner med elevation, så kræves der en bund til dette. Der findes både manuelle og automatiserede elevationsbunde. Det er dog ikke nødvendigvis dyrere at købe en bund med motor. Du bør derfor ikke lade dig afskrække af prisen på en sådan – det afhænger blot af dine behov.

Hvad koster en elevationsbund?

Prisen på en elevationsbund svinger meget. Prisen afhænger blandt andet af hvilket materiale, du vil have bunden lavet i, hvordan de bevægelige sektioner er udformede, og hvor du køber den.

Blandt de mange forhandlere kan både Bedre Nætter, Søvn og Comfort samt Coop nævnes som gode muligheder.

Du vil her kunne finde elevationssengetilbud på udvalgte modeller og en bred vifte af elevationsbunde at vælge imellem. Prisen på en sådan bund kan ligge på alt mellem 300 kr. og 10.000 kr. Det kan derfor betale sig at lære sine behov at kende, før du foretager dit et køb.

Hvilke overvejelser skal du gøre i forhold til tilbehør?

Har du problemer med en for hård madras? Så kan du overveje en topmadras til at ledsage din elevationsseng. Det kan hjælpe med at skåne din ryg, og kan i det lange løb gøre din ryg og derved din søvn gavn.

Du behøver heller ikke at bekymre dig om at købe en sengeramme til elevationssengen. Det er nemlig intet problem at finde en sengeramme som passer, når du kender målene på din elevationsbund.

Så uanset om du vil have elevationsbund i træ eller metal, om du vil have den manuel eller med motor, og uanset hvilket budget du har, så er det bestemt ikke svært at finde en god model efter dine behov.