Messina - Kernebøg

Messina er en sengeramme bygget i massivt træ af træsorten kernebøg. Dette er en funktionel sengeramme, som udover at garantere en komfortabel nattesøvn også giver dig rig mulighed for opbevaring.

Messina Fyr Hvid

Messina er en moderne sengeserie af træsengerammer i sublim og holdbar kvalitet. Det minimalistiske og gennemførte design skaber et produkt, der både er smukt og naturligt, og som på samme tid er utrolig praktisk.

Dobbeltseng med opbevaring

Der er masser af måder, hvorpå I kan få en dobbeltseng med opbevaring. Nogle løsninger er mere fleksible end andre. Nogle kræver et soveværelse med en vis rummelighed. Men der skal helt sikkert nok være en løsning for jer. Læs med her og se, hvordan I kan få den bedste løsning til jeres dobbeltseng. Er I på udkig efter en ny dobbeltseng, kan I også læse vores dobbeltsengetest. Her kan I se de bedste dobbeltsenge, som er på markedet lige nu. Måske trænger I til en ny topmadras? Vi har et stort udvalg, som I kan se her. En dobbeltseng med opbevaring er et stort hit blandt rigtig mange. Læs med her og se, om det også er noget for jer.

Dobbeltseng med opbevaring: ben

De fleste nyder at have deres madras oppe i en vis højde i modsætning til at have madrassen liggende direkte på gulvet. Der er mange måder, hvorpå I kan få jeres dobbeltseng op i højde. Det mest populære valg er gerne med ben – måske også fordi det for mange føles som den nemmeste løsning. Afhængigt af højden på benene, kan I muligvis have plads til nogle plastkasser under sengen. Det er dem, som vi kender som de såkaldte bed rollers. Det er altså plastkasser med hjul, som kan rulles under sengen. 

Denne løsning er der både plusser og minusser ved. Dette virker umiddelbart som den mest fleksible løsning. Her kan du helt selv bestemme højden på benene, og hvor mange bed rollers du vil have under sengen. Desværre kan det tit være svært at finde de rette ben. De ben, der støtter bedste, er ikke nødvendigvis høje nok til, at der kan være bed rollers under sengen. Er benene for høje, risikerer I, at de ikke støtter godt nok og i sidste ende ikke kan bære vægten.

Dobbeltseng med opbevaring: sengeramme

Vi fører en del forskellige sengerammer. Det gør vi, fordi vi tror på, at dette er den bedste løsning til jer, der vil have en dobbeltseng med opbevaring. Med en sengeramme slipper du for at være bekymret for robustheden. De sengerammer du finder her, er nemlig testet for god kvalitet. Du kan altså både få en tilpas højde, god kvalitet og opbevaring under sengen. Derudover er sengerammerne designet til at give soveværelset ekstra personlighed og stil. Fordelen ved en almindelig sengeramme er, at du nemt kan komme til med støvsugeren under sengen. Det eneste, du skal gøre, er, at skubbe dine bokse til side.

Du kan også få sengerammer med indbygget opbevaring. Dette giver et fuldendt og stilrent look. Her er skufferne under sengen en integreret del af sengerammens design. Her er der taget højde for det hele. En sengeramme med integreret opbevaring er ideel til jer, der har et større soveværelse. Med skuffer på begge sider af sengens korte side skal der nemlig være plads nok til at kunne trække dem ud. Har I et mindre soveværelse kan en almindelig sengeramme derfor være løsningen for jer. Her har I nemlig en større fleksibilitet. Find jeres sengeramme hos Bedre Nætterboboonline.dk eller sengefakbriksudsalg.dk.