Continentalseng

Vi har samlet de bedste continentalsenge til dig

Jupiter

Continentalsengen Jupiter er en fryd for øjet. Sengen er elegant, veldesignet og af høj, danskproduceret kvalitet. Jupiter continental er for livsnyderen, der ønsker høj kvalitet, design og komfort, men samtidig søger at ramme en pris, der ligger på et fornuftigt niveau

Budget continentalseng inkl topmadras

Flot og lækker dobbeltseng, der har maser plads og komfort. Der følger både springmadras og topmadras med, disse har du mulighed for at vende. Prisen er meget fornuftig. En continentalseng er opbygget af flere madraslag, som giver et højere komfortniveau

Continentalseng med sengegavl

Super lækker komfortabel continentalseng, som er utrolig behagelig at ligge i. Sengen er dansk produceret. Continentalsengen i 180 x 200 er i et lækkert og enkelt design, som passer ind alle steder.

Jupiter Continentalseng

Continentalsengen Jupiter er en fryd for øjet. Sengen er elegant, veldesignet og af høj, danskproduceret kvalitet. Jupiter continental er for livsnyderen, der ønsker høj kvalitet, design og komfort.

Continentalseng

Er du nysgerrig på de mange sengeløsninger, der findes? Så er du kommet til det rigtige sted. Her vil vi nemlig give dig et dybt indblik i en af de mest populære løsninger – continentalsengen. En continentalseng adskiller sig på mange måder fra andre sengetyper. Den er ofte opbygget af tre lag – boxmadras, springmadras og topmadras. Boxmadrassen fungerer som sengens bund, og på grund af denne brug, så er der ikke nødvendigt at have en ramme, lameller eller lignende. Denne opbygning leder os videre til næste afsnit, som skal handle om de forskellige fordele, man oplever, når man vælger en sengetype som denne.

Hvad er fordelene ved continentalsenge?

Der findes en lang række af fordele ved at have netop denne type af seng. Den første fordel ser man i denne type af seng – men også i boxmadrasser. I begge disse typer af senge får du nemlig en all-in-one løsning, som er utroligt praktisk. Når du kombinerer boxmadrassen, springmadrassen og topmadrassen opnår du også en højere seng, som er praktisk for ældre mennesker og personer, der har problemer med ryg eller generel bevægelse. Udover at sengen er all-in-one og populær hos ældre og personer med besværet bevægelse, så er der er naturligvis andre fordele, og dem får du her:

  • Perfekt til parforhold
    Vi mennesker er langtfra ens. Dette kommer også til syne, når vi skal sove. Nogle foretrækker en meget hård madras, og andre foretrækker en blød madras. Men hvad gør man så, når man er i et parforhold? Én af de meget smarte elementer ved en continentalseng er, at den ofte er sammen sat af to dele, som blot er kombineret ved en topmadras. Derved kan hver del af sengen have en forskellige hårdhed, og så skal I blot blive enige om topmadrassen.
  • Prisen
    Continentalsenge er blevet meget populær hos danskerne, og hvis der er noget, som vi danskere elsker, så er det gode priser. Denne sengetype er praktisk, komfortabel, lækker og ofte meget økonomisk. Så hvis du leder efter et godt tilbud, så bør du lede efter en continentalseng. Hos Bedre Nætter har de typisk rigtig fine tilbud på disse senge.

Hvad bør man overveje, inden man køber en ny seng?

Hovedsageligt er der 4 ting, som man bør tænke over, inden man køber en ny seng. Disse er:

  • Budget – Hvor meget kan jeg få for pengene? Og hvad skal jeg prioritere højest ved en continentalseng?
  • Type – Der findes en lang række af forskellige sengetyper – hvilken passer bedst til dig?
  • Hårdhedsgrad – Hvad synes du bedst om? Hård, blød eller midt imellem?
  • Størrelse – Sover du ofte alene og meget roligt? Eller skal der være plads til hele familien?

Når du har afklaret disse spørgsmål, så burde du være klar til at gå ud at købe en ny seng. Men hvornår skal den så skiftes ud igen?

Hvor ofte bør man købe en ny seng?

De fleste senge har en lang levetid og derfor også en lang garanti. Men kan en seng blive for slidt? Der er mange forbrugere, som argumenterer for at købe en meget dyr og god seng, fordi den skal holde i rigtig mange år. Dette er som sådan også sandt. Men eksperter mener faktisk, at man bør udskifte sin seng minimum hvert 10. år. Men hvorfor dog det? Det største grund til udskiftningen er, at du slider på madrassen, når du sover. Dette sker blandt andet på grund af svedafgivelse, som skader sengen, og urolig nattesøvn. Herudover er det især anbefalet at allergikere skifter sengen efter denne periode, da der kan opbygges mange husstøvmider på grund af det varme og fugtige klima, som ofte findes i sengen.