Boxmadras 90×200

Mest populære boxmadrasser 90×200

Basic boxmadras 90 x 200

God danskproduceret boxmadras 90 x 200 cm med 2 lag fjedre og lækker topmadras med vaskbart betræk. Allround boxmadras der kan bruges af de fleste - Medium / fast affjedring. Boxmadrassen er betrukket med luksuriøst blå/sort betræk med hvid stretch betræk på platten.

Venus 90x200cm

På kort tid er Venus blevet en af vores bestsellere. Og det er ikke uden årsag. I Venus får du alt det, du kan og skal forvente af en kvalitetsseng. Venus er produceret i Danmark, og alle komponenter er nøje udvalgt og sammensat med et ønske om ikke blot at tilbyde en bedre seng, men også bedre nætter.

Trondheim Box - 90x200 cm

Trondheim forener skøn komfort og holdbarhed i en unik boxmadras, der med sikkerhed vil leve op til alle dine krav. Boxmadrassen er på mange måder det ypperste i vores sortiment; du får således ikke "bare" en forbedret nattesøvn, men også en langtidsholdbar og æstetisk flot løsning.

Jupiter +95 kilo Boxmadras

Jupiter +95 kilo er en danskproduceret boxmadras i en stærk kvalitet. Man kan sige, at boxmadrassen Jupiter +95 kilo er Jupiter's storebror. Forskellen mellem Jupiter og Jupiter +95 kilo er fjedrene i madrassen. Jupiter har pocket-fjedre i madrassen, imens Jupiter +95 kilo har Multipocket-fjedre.

Boxmadras 90×200

Når vi sover, restituerer vores krop. Derudover får vores hjerne lov til at bearbejde dagens oplevelser og erfaringer. Derfor er det super vigtigt, at vi får en god søvn. Får vi en dårlig søvn, får vi ikke den fornødne ro til at lade op til den næste dags gøremål. 

På den korte bane fører det til irritabelhed, manglende overblik og manglende overskud. På den længere bane kan det føre til stress og et dårligere immunforsvar. En god søvn er altså rigtig vigtig. Derfor er det også vigtigt at vælge den rigtige seng, da det er her, du skal sove.

En seng skal give din krop den fornødne støtte der, hvor den har brug for det. Sengen skal agere som underlag for din krop, mens du sover. For at kunne sove så godt som muligt, må du også ligge så godt som muligt. Derfor bliver sengen så vigtig. Læs med her, hvis du vil finde ud af, hvordan du vælger den rette seng. Her kan du også se, om boxmadras 90×200 er den rette størrelse for dig.

Hvordan kommer jeg til at ligge så godt som muligt på en boxmadras 90×200?

Der er flere faktorer, der spiller ind, når du skal ligge godt i din seng. Det bedste, du kan gøre for din krop, er, at sørge for, at din rygsøjle er lige. Når du ligger på siden såvel som på maven eller ryggen, skal din rygsøjle være lige. Det er nemlig et tegn på, at sengen giver din krop den støtte, den har behov for. Du har måske hørt om, at det er vigtigt at passe på ryggen. 

De fleste skader kommer sig faktisk af ikke at have en lige rygsøjle. Det kan være rigtig svært at styre i løbet af dagen. Mange kommer til at hænge med skuldrene og ryggen. Andre laver dumme bevægelser i løbet af dagen, som er hårde for ryggen. Derfor gør du din krop en tjeneste ved at vælge en seng, der sørger for en lige rygsøjle.

Du får en lige rygsøjle ved at vælge den rette madras og den rette topmadras. Her skal du kigge efter din vægt og sengens fasthed. Vi har andre steder på vores hjemmeside skrevet om, hvordan du vælger fastheden til din madras. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte vores forhandleres kundesupport. De er mere end glade for at svare på dine spørgsmål. Du kan for eksempel også se udvalget af boxmadras 90×200 hos Bedre Nætter, som altid har rigtig gode tilbud. Du kan også se udvalget hos boboonline.dk og sengefabriksudsalget.dk.

Hvilken madrasbredde skal jeg vælge?

Det er ikke alle, der stiller sig selv dette spørgsmål – i hvert fald ikke med intentionen om at følge vigtige sengeregler. Når du skal vælge en madras, er ikke kun madrassens fasthed vigtig. Bredden og længden på sengen er også rigtig vigtig. Du ved nok, at vi alle bevæger os en del, mens vi sover. Nogle bevæger sig mere og ”længere” end andre, men vi bevæger os alle. Derfor er det også vigtigt, at der er plads til, at du kan bevæge dig. Derfor er der to regler, som er gode at følge, når du skal købe din næste seng.

Den første regel vedrører bredden. Som udgangspunkt skal du have cirka 20 centimeter på hver side af dig, når du ligger på ryggen. Er du altså 50 centimeter over for eksempel skuldrene, er en boxmadras 90×200 ideel til dig. Du skal huske at måle dig selv på din krops bredeste sted. Måske er I to, der skal vælge en ny seng. Så gælder denne regel også. Her kan I med fordel vælge to boxmadras 90×200 for at sætte dem sammen til en 180×200 seng.

Den anden regel gælder længden på sengen. Som udgangspunkt skal du have en seng, der er minimum 20 centimeter længere, end du er høj. Så er du nemlig sikker på, at du har nok plads og støtte til din krop, mens du sover. Har du en for kort seng, kan du risikere, at fødderne stikker ud over. Det vil begrænse din bevægelsesfrihed, mens du ligger og sover. Det er jo netop vigtigt, at din krop får godt med støtte. Så kan du vågne frisk og veludhvilet.