Boxmadras 80×200

Mest populære boxmadrasser 80×200

Box Classic Bonell - 80x200 cm

Dobbeltfjedret boxmadras 80x200 cm. inklusiv valgfri topmadras med enten komfortskum, memory skum eller latex. Boxmadras Classic er en komfortabel boxmadras til en fantastisk pris - du får med andre ord rigtig meget seng for pengene.

Basic boxmadras 80 x 200cm

God danskproduceret KOMPLET boxmadras 80 x 200 cm med 2 lag fjedre og lækker topmadras med vaskbart betræk. Allround boxmadras der kan bruges af de fleste - Medium / fast affjedring. Dette er en meget populær boxmadras.

Senses Classic Boxmadras

Senses Classic Boxmadras er ”lillebror” til den meget populære Senses Classic Kontinentalseng, som også findes i vores store udvalg. På trods af sin status som lillebror, går denne boxmadras ikke nævneværdigt ned kvalitetsmæssigt.

Box Premium 80x200 cm

Er du på jagt efter en ny boxmadras? Så er vores Boxmadras Premium et oplagt valg. Du får således en komplet seng inklusiv 20 cm. runde metalben, valgfri topmadras og levering til en fantastisk lav pris. Boxmadras Premium er dobbeltfjedret

Boxmadras 80×200

Du har nu udgik på den mindste størrelse af boxmadrasser, vi har. Denne størrelse er ideel til børnenes første voksenseng eller til dig, der ikke bruger meget plads. Hvis I er på udkig efter en dobbeltseng, kan det også være, I er det rigtige sted. Mange har nemlig brug for hver deres madras, selvom de vil sove sammen.

Her bliver den ideelle løsning at finde hver jeres madras, der passer til netop hver jeres behov. Disse to madrasser kan lægges sammen til én stor via fælles madrasbetræk og den rette topmadras. Hvis I gerne vil have lidt ekstra plads, kan I også kigge på 2 stk. boxmadras 90×200.

En god seng til det lille soveværelse

Boxmadras 80×200 er helt sikkert det ideelle valg til det lille soveværelse. Hvad end det er til barnet eller teenageren eller til dig selv, der har et lille soveværelse. Måske er du voksen og leder ikke efter 2 stk. boxmadras 80×200, men blot en lille seng. 

Så kan det være du lige skal måle dig over skuldrene eller det bredeste sted på din krop. Hvis du gerne vil ligge optimalt i din nye seng, er det nemlig en vigtig huskeregel. Du skal nemlig helst have minimum 20 centimeter på hver side af din krop. Dette gælder vel og mærke mens du ligger på ryggen.

Er du altså 50 centimeter over dit bredeste sted på kroppen, vil den ideelle sengebredde for dig være 90 centimeter. Det betyder altså, at du ville være ude i en boxmadras 90×200 i stedet for en boxmadras 80×200. Selvom soveværelset er meget småt, kan det altså være en god ide at ofre de 10 centimeters benplads for en bedre søvn. 

Hvis du ikke har plads nok til at bevæge dig rundt i søvne, risikerer du nemlig at vågne unødigt mange gange. Når nu du er på udkig efter en ny seng, kan du lige så godt vælge rigtigt første gang. En god nats søvn er nemlig ufatteligt meget værd – både på den korte og den lange sigt.

Find den rette boxmadras 80×200

Det kan være lidt svært at finde hoved og hale i de mange tilbud på nettet. Her har vi søgt at gøre det så nemt for dig som muligt. Du kan f.eks. læse vores boxmadras test. Her kan du blive klogere på de boxmadrasser, der har den bedste kvalitet lige nu. Du kan også se vores store udvalg af andre boxmadrasser, hvis boxmadras 80×200 ikke er noget for dig. 

Du vil helt sikkert kunne finde en boxmadras, som passer til netop dine behov. Hvis du vil være sikker på at finde den rette boxmadras, så hold øje med fastheden. Vejer du under 75 kilo, skal du have en blød seng. Vejer du over 95 kilo, skal du have en meget hård seng. Ellers kan du kontakte vores forhandleres kundekontakt, hvis du har spørgsmål vedrørende din nye seng. De er altid glade for at kunne hjælpe vores kunder med at besvare spørgsmål og guide dig i den rigtige retning.