Boxmadras 180×200

Vi har samlet de bedste 180×200 boxmadrasser til dig

Stavanger Box (Lysegrå) 180x200 cm

Stavanger Box 180x200 cm. er en eksklusiv dobbeltseng produceret i Danmark. Sengen er designet og bygget med ekstra høj træramme på 16 cm.

Venus 180x200

Venus er en dobbeltfjedret boxmadras. Der medfølger en åndbar og ventilerende latextopmadras til Venus, som derfor har to madraslag.

Atlas 180x200

Atlas er for alle syvsovere, der sætter pris på at gøre en god handel. Om du er typen der står tidligt op eller går sent i seng, vil Atlas være en god investering - både for din pengepung og dit sovehjerte.

Senses - Lysegrå

Vores hjerte banker for god søvn. Derfor har vi udviklet endnu en serie, der lever op til vores navn. På kort tid er Senses Pulse blevet en af vores bestsellere, og det er ikke uden årsag. Vi tør godt vove at påstå, at du får en god seng i Senses Pulse.

Boxmadras 180×200 – en dobbeltseng af kvalitet

Hvad enten du er på udkig efter en helt ny seng eller bare drømmer om at skifte madrassen ud i din dobbeltseng, så er en boxmadras 180×200 et godt sted at starte. Der findes selvfølgelig mange mærker, varianter og muligheder, så det kan være svært navigere rundt i markedet – og finde den bedste boxmadras for dig. Derfor får du her et par tips, som du kan bruge, inden du skal købe en ny seng.

Hvilken boxmadras skal jeg vælge?

Boxmadrassen er fundamentet i den type seng, som de fleste danskere foretrækker. Der er derfor også mange modeller med forskellige egenskaber, og du kan med fordel kigge efter en danskproduceret seng. Vi er i Danmark nemlig ret gode til at lave kvalitetssenge.

Derudover skal du selvfølgelig beslutte, om du vil have en seng, som er blød, hård eller noget midt imellem. Er du i tvivl, er der kun en ting at gøre – prøv en masse i butikkerne, og se hvornår du føler dig mest tilpas.

Har du problemer med at falde i søvn om sommeren, når det er alt for varmt? Så vælg en boxmadras 180×200 der har temperaturregulerende naturskum. Dette skum virker ved at sørge for at ventilere luft afhængig af rummets temperatur, så madrassen altid vil være behagelig at sove på.

Nogle boxmadrasser er også gode til at justere sig efter din krop. Det kan klart være en egenskab at foretrække, for så får du nemlig den bedste støtte, dér hvor du ligger du største tryk.

Det er foruden skum og polstring også fjedrene, som sørger for komforten. Kig gerne efter de innovative pocket eller multipocket fjedre, som er pakket ind i tynde filtposer. De virker individuelt og kan netop give en forskellig støtte til kroppen, alt afhængig af hvor du lægger vægten.

Når du skal finde din nye boxmadras, er det desuden en fordel at finde en med anti-skrid funktion. Det gælder især, hvis du bevæger dig meget om natten. Denne funktion sørger nemlig for at topmadrassen bliver på sin plads.

En boxmadras 180×200 er også et fremragende valg, hvis du vil have en kontinentalseng. Disse består af tre madraslag – en boxmadras, en springmadras og en topmadras. På grund af de mange lag, er denne type seng høj og ser eksklusiv ud, samtidig med at den virkelig er komfortabel. Det sikrer en dyb og sund nattesøvn, som du kan se frem til hver eneste dag.

Hvordan vælger jeg topmadras?

Når du først har fået styr på boxmadrassen, så skal topmadrassen også på plads. Det er vigtigere at vælge en god boxmadras, da du ikke kan udskifte skum eller affjedring – til gengæld trænger en topmadras til at blive udskiftet oftere, fordi den belastes mere. Alligevel er der selvfølgelig ikke nogen grund til at vælge forkert første gang.

Når du skal vælge topmadras, start da med at kigge på kvaliteten eller den såkaldte densitet. Hvis du finder en topmadras i høj densitet, er den som regel også i rigtig god kvalitet.

Det er også vigtigt at vælge det rigtige skum. Umiddelbart findes der tre: Memory skum, som former sig efter kroppen – koldskum, som har en jævn og fast overflade – og latex, som sikrer dig at komforten er den samme overalt på madrassen.

Hold gerne øje med diverse topmadrastests og se, om ikke du kan finde en god topmadras til din nye boxmadras 180×200.

Hvor kan man købe en boxmadras i størrelsen 180×200?

Mens det er smart at kunne prøve boxmadrassen i butikkerne, så er der rigtig mange penge at spare ved at købe sengen online. Prøv at se, hvad de kan tilbyde md på sengefabriksudsalg.dk, Unoliving eller Bedre Nætter.