Boxmadras 160×200

Mest populære boxmadrasser 160×200

Tromsø Box (Sand) - 160x200 cm

Danskproduceret boxmadras 160x200 cm. med vendbare kerner og ekstra høj træramme for bedre stabilitet og holdbarhed. * Dobbeltfjedret med 261 intelligent pocket fjedre pr. m2 inddelt i 5 komfortzoner øverst. * Polstret med 25 mm. latex for ekstra komfort, støtte og åndbarhed. * Inklusiv valgfri LUX topmadras med 50 mm. latex eller 50 mm. memory skum.

Jupiter Wood 160x200

Senses Classic No. 2 Boxmadras er ”lillebror” til den meget populære Senses Classic No. 2 Kontinentalseng, som også findes i vores store udvalg. På trods af sin status som lillebror, går denne boxmadras ikke nævneværdigt ned kvalitetsmæssigt, hvis du vælger denne løsning fremfor Senses Classic No. 2 Kontinentalsengen.

Nordkap Box - 160x200 cm.

Dobbeltfjedret boxmadras 160x200 cm. designet med din nattesøvn for øje! Nordkap er vores mest eksklusive serie af boxmadrasser; her får du således en unik kombination af komfort, støtte og holdbarhed. Sengen er danskproduceret, hvilket sætter en tyk streg under den høje kvalitet!

Venus Boxmadras

Boxmadrassen Venus er en funktionel og yderst komfortabel seng. Når sengen ankommer til dit hjem skal du blot montere ben, hvorefter den er klar til brug. Der er ingen tvivl om at en Venus er en både nem og praktisk løsning. Alt er nemlig inkluderet i den lave pris du ser her på siden.

Boxmadras 160×200

Er I på udkig efter en ny boxmadras 160×200, er I kommet til det rette sted. Her vil I finde et godt stort udvalg af madrasser i forskellige størrelser og typer. Her på siden vil du kunne se vores udvalg af boxmadras 160×200. Under hver seng vil du kunne vælge hvilken fasthed, du skal bruge. Kender du endnu ikke din anbefalede fasthed, kan du læse med her. Alle senge og madrasser, vi linker til, vil blive fragtet uden ekstra omkostninger. Vil du høre om, hvor du kan finde flere senge og flere boxmadras 160×200, så læs med her.

Find et godt tilbud på boxmadras 160×200

Ingen har lyst til at betale for meget for en ny vare. Der er ikke noget værre, end at se det, man lige har købt, til en bedre pris i tilbudsaviserne ugen efter. Hvis du dropper tilbudsaviserne og i stedet leder efter din nye boxmadras 160×200 hos Bedre Nætter, undgår du dette. Her vil du nemlig altid kunne finde nogle af de bedste tilbud på nettet. Det bedste er endda, at du omkostningsfrit vil kunne få leveret din spritnye seng lige til døren. Er du ikke tilfreds med din nye madras, kan du levere den tilbage efter 30 dage. Så er du sikker på at få den seng, du drømmer om. Du kan også finde gode tilbud hos sengefabriksudsalg.dk.

Boxmadras 160×200 i god kvalitet

Det er super vigtigt, at din nye seng er i god kvalitet. Hvis du giver lidt ekstra, får du så meget mere. Ikke kun er du sikker på at ligge perfekt de næste mange, mange år. Men du er også sikker på, at du får den ekstra komfort og omtanke. Men det kan godt være lidt svært at lure de gode senge fra de dårlige. Hvis du også har svært ved at finde en god boxmadras 160×200, så kig med her. Vi har nemlig lavet en boxmadras test, så du ikke behøver at gøre det. Her vil du finde de bedste boxmadrasser på markedet.

Hvilken madras skal jeg vælge?

Hvis du er lidt i tvivl om, hvilken slags madras du skal have, og hvilken fasthed du skal vælge, så læs med her. Rådene for valg af den rigtige seng er simple, når man først kender dem. Inden man kender dem, kan det dog være rigtig svært at finde rundt i de mange forskellige valg. Men vi har gjort det kort for dig her. Der er to ting, du skal være særligt opmærksom på, når du vælger seng. Det første er fasthed og det andet er bredden på sengen. Når du går efter disse to ting, kan du være sikker på at finde den rette seng til dine behov.

Når du køber en seng, skal du vælge sengens fasthed. Her får du tre muligheder. Medium fasthed er til dig, der vejer op til 75 kilo. Vejer du over 95 kilo, skal du bruge en ekstra fast seng. Her kan du vælge en seng med multipocket fjedre, der sørger for ekstra fasthed og god komfort. Hvis du vejer mellem 75 og 95 kilo, skal du bruge en fast madras. 

Når du kigger på bredden af din seng, skal du have 20 centimeter in mente. Hvis du har 20 centimeter ekstra plads på hver side af dig, så har du den rette størrelse. Har du mindre, vil vi anbefale dig at gå op i en større størrelse som for eksempel boxmadras 180×200. Hvis I sover to sammen, gælder de samme råd. Mange vælger faktisk at få to boxmadras 80×200 eller 90×200, fordi de har hver deres behov. Med mindre I vejer nogenlunde det samme, skal I altså muligvis have to forskellige madrasser. Heldigvis kan det løses via en god topmadras.