Boxmadras 140×200

Mest populære boxmadrasser 140×200

Venus 140x200

På kort tid er Venus blevet en af vores bestsellere. Og det er ikke uden årsag. I Venus får du alt det, du kan og skal forvente af en kvalitetsseng. Venus er produceret i Danmark, og alle komponenter er nøje udvalgt og sammensat med et ønske om ikke blot at tilbyde en bedre seng, men også bedre nætter.

Basic boxmadras 140 x 200

God danskproduceret KOMPLET trekvart boxmadras 140 x 200 cm med 2 lag fjedre og lækker topmadras med vaskbart betræk. Allround boxmadras der kan bruges af de fleste - Medium / fast affjedring. Boxmadrassen er betrukket med luksuriøst blå/sort betræk med hvid stretch betræk på platten.

Jupiter - Sort

Jupiter er ideel til dig, der nyder at gøre et godt kup. I Jupiter får du en seng af god kvalitet til en fænomenal pris. Sengen er udviklet og produceret i Danmark af professionelle syvsovere. Med fokus på at optimere dine søvnbetingelser, har vi inddelt de indvendige pocketfjedre i fem komfortzoner.

Trondheim Box - 140x200 cm.

Trondheim er det ypperste indenfor boxmadrasser. Her får du således en fantastisk seng i et indbydende og moderne design, der gør denne trekvartseng til en suveræn investering på både kort og lang sigt. Sengen tager sit udgangspunkt i den massive træramme, der skaber fundamentet for hele sengen.

Boxmadras 140×200

Boxmadras 140×200 er en af de mest populære valg på markedet, når det gælder køb af nye senge. Denne størrelse er også kendt som halvandenmandssengen. Denne seng er ideel til enkelte personer og kan også fungere udmærket til to. Denne seng er det typiske valg, når man gerne vil have god plads. Især hvis man ikke har meget plads til at ofre på en seng. 

Denne størrelse kan især være ideel for dig, der typisk sover alene, men til tider har din partner overnattende. Der vil typisk kunne være fin plads til en boxmadras 140×200 i de fleste soveværelser. Her vil det kunne være lidt sværere at finde plads til en 160×200 eller en 180×200 boxmadras. Med mindre folk har pladsen til de større senge, er det altså typisk en boxmadras 140×200, som folk køber.

Sådan finder du den rette boxmadras

Det kan være rigtig svært at finde den rette boxmadras. Der findes jo et væld af muligheder inden for mærker, blødhed og fasthed, kvaliteter, og materialer. Vi prøver at gøre det så nemt som muligt for dig at træffe det rette valg. Måske ved du allerede nok om valg af boxmadras til at vide, hvilken fasthed og bredde du skal bruge. 

Så mangler du blot at finde en boxmadras, der kan leve op til forventningerne. Vi har lavet en boxmadras test, som du kan læse her. Her kan du finde de boxmadrasser, som vi kan stå inde for. Vil du finde anbefalingsværdige boxmadrasser, kan du altså nøjes med at læse denne test.

Hvilken bredde skal jeg have min nye madras i?

Når du skal vælge en ny boxmadras, er der flere ting, der er vigtige at have for øje. Størrelsen er en af faktorerne. Nu har vi selvfølgelig nævnt, at boxmadras 140×200 er en af de mest populære størrelser. Det betyder ikke nødvendigvis, at dette er den rette størrelse for dig eller jer. 

Der er nogle huskeregler, som er gode at have sig for øje. Når du eller I skal vælge en ny seng, er der blandt andet en god huskeregel angående bredden på sengen. Hvis I måler allerede nu, ved I, hvilken boxmadras I helst skal købe. Den huskeregel, vi her taler om, er 20-reglen.

Inden I skal vælge jeres næste seng, så find et målebånd frem. Denne 20-regel gælder, uanset om du er én eller I er to, der skal sove i sengen. Mål hver jeres krop på kroppens bredeste sted. Det vil måske være fra skulder til skulder. Hvis du køber sengen til dig selv, skal du nu plusse dette tal med 40. Det vil nemlig svare til, at du har 20 centimeter på hver side af dig i din nye seng. 

Er du 70 centimeter over dit bredeste sted, vil resultatet altså blive 110 centimeter. Altså vil en boxmadras 120×200 være helt fin til dig. Er I to, skal I helst gå efter at have 20 centimeter på hver jeres side og 20 centimeter mellem jer. En boxmadras 140×200 kan altså muligvis være for smal til jer, hvis I skal sove to i sengen.

Hvilken fasthed skal jeg vælge til min nye madras?

Nu kommer din tillid virkelig på prøve, for måske vil du ikke tro os, når vi giver vores næste råd. Du er måske vant til at prøve din madras i butikkerne. Her går du måske efter en anden 20-regel: at ligge i sengen i 20 minutter. Her må vi skuffe dig – denne regel er ikke gyldig. Det kan være meget betryggende at prøve sin seng af i butikken. 

Men du får intet ud af at ligge i sengen i 20 minutter. Måske har du en præference, som du altid går efter. Desværre er det ikke sikkert, denne præference er det rette valg for dig. Læs med her, og bliv klogere på den vigtigste grundregler, som du skal bruge, når du vælger din næste madras.

Vi har en grundregel, der er såre simpel. Men selvom den er simpel, er det ikke ens betydende med, at den ikke virker. Tværtimod. Vi ved, at du får en bedre søvn i den lange ende med denne grundregel. Så kan det godt være, det kræver lidt tilvænning. Måske ville du aldrig have valgt den seng, som du nu finder ud af, du faktisk skal have. Måske synes du, at du ikke ligger optimalt i de første 20 minutter. Men vi tør love, at du i sidste ende kan mærke en forskel, når du vælger seng efter denne grundregel.

Vi har tre forhandlere, som vi er rigtig glade for: Bedre Nætter, boboonline.dk og sengefabriksudsalg.dk. Hos Bedre Nætter får du ikke kun de bedste priser. Her får du også en 30 dages returret. Skulle du altså alligevel ikke være tilfreds med madrassen, er der altså råd at hente. Så kan du nemlig levere den tilbage uden problemer inden for disse 30 dage. 

Bedre Nætter fører denne returret, fordi også de stoler på denne grundregel. Derudover er både de og vi selvfølgelig interesseret i, at du får den bedst tænkelige søvn. Med en god søvn har du nemlig mulighed for at være den bedste udgave af dig selv.

Vælg madrassens fasthed efter vægt og rygrad

Grundreglen er som sagt super simpel: du skal blot kigge på din vægt. Vejer du under 75 kilo, skal du bruge en medium fast seng. Vejer du mellem 75 og 95 kilo, skal du vælge en fast seng. Vejer du over 95 kilo, er en meget fast seng det bedste valg for dig. Hvorfor hænger vægt og fasthed sammen? Jo, grundreglen handler faktisk om at kigge på din rygrad. 

Du ligger bedst, når din rygrad er helt lige. Ligger du i en for blød eller hård seng, ender du med at synke sammen. Så vil din rygrad altså bøje sig. Derfor skal du også snakke med din forhandler, hvis du har særligt udtalte former som f.eks. brede skuldre eller brede hofter. Så kan du nemlig få en topmadras, der tager højde for dine former.

Denne grundregel vedrørende din rygrad kan du også bruge, når du skal vælge hovedpude. Rygraden går jo hele vejen op til dit kranie. Rygraden bliver derved også påvirket af dit valg af hovedpude. Vælger du den forkerte hovedpude, får du ikke nok støtte om rygraden. Hvis du vælger den forkerte seng og/eller hovedpude, kan du risikere unødige langvarige eller kroniske skader på din krop.

 Men de kan nemt undgås, hvis blot du vælger den rigtige seng og den rigtige hovedpude. Derfor er det super vigtigt, du vælger rigtigt allerede nu. Er du i tvivl, kan du altid kontakte vores forhandleres kundesupport. De er mere end glade for at svare på dine spørgsmål.