Basic boxmadras 120 x 200

God danskproduceret KOMPLET boxmadras 120 x 200 cm med 2 lag fjedre og lækker topmadras med vaskbart betræk samt fine metalben. Allround boxmadras der kan bruges af de fleste - Medium / fast affjedring. Boxmadrassen er betrukket med luksuriøst blå/sort betræk med hvid stretch betræk på platten (toppen af boxmadrassen)

Atlas - Antracit

Atlas er for alle syvsovere, der sætter pris på at gøre en god handel. Om du er typen der står tidligt op eller går sent i seng, vil Atlas være en god investering - både for din pengepung og dit sovehjerte. Sengen er udviklet og produceret i Danmark af nøje udvalgte lureksperter. Sengens moderne pocketfjedre er inddelt i fem komfortzoner, der sikrer, at du ligger godt hele natten.

Venus +95 kilo Boxmadras

Venus No. 2 er en komfortabel, enkel og langtidsholdbar boxmadras. Hos Bedre Nætter har de ordnet alle detaljerne på forhånd, så det eneste du skal gøre er at montere ben, før sengen er klar til at tages i brug. Ved køb af Venus No. 2 modtager du en komplet seng, uden først at skulle have styr på sengeramme, lameller, topmadras og lignende på plads. Sengen kan ses herunder.

Trondheim Box - 120x200 cm.

Er du på udkig efter en billig trekvartseng med god komfort? Så kan vores Trondheim Box 120x200 meget vel være det du søger. Her får du en indbydende trekvartseng udarbejdet i kvalitetsmaterialer fra top til bund. Trondheim Box er en serie af populære boxmadrasser, der med sin massive træramme og individuelle fjedrelag, kan sikre dig god og komfortabel nattesøvn både på kort og lang sigt.

Boxmadras 120×200 

Hvis du sover alene om natten, så behøver du faktisk ikke mere end en boxmadras på 120×200. Det er den ideelle seng til dig selv og kun dig selv. Der er plads nok til dig samtidig med, at du frigør en masse plads i soveværelset, som du kan bruge på andre ting. En god tommelfingerregel er, at du skal have 20 centimeter fri i hver side af sengen, når du sover. Så kan du nemlig vende og dreje dig uden at falde ud af sengen. 

Hvad er en boxmadras? 

En boxmadras er en almindelig og god madras, der er samlet i en pakke med ben og en ramme omkring. Det er altså ikke nogen løgn at sige, det er en madras i en boks. Alle senge består i udgangspunktet af en boksmadras og en topmadras. Boksmadrassen er bunden i din seng og selve fundamentet for din søvn. Herfra kan du nøjes med en topmadras, men du kan faktisk også lægge en springmadras ind midtimellem, så du får en kontinentalseng. Den sengeløsning er blevet vældig populær de senere år. Man kan faktisk også sige, at en boksmadras er en springmadras monteret i en fast ramme, så den ikke kan bøjes.  

Men uagtet, hvilken seng du gerne vil have, begynder det altid med en boksmadras. Det er den, der holder sammen på det hele. Ofte er det bare en basal madras. Her handler det ikke nødvendigvis om komfort, men om at give noget resten af sengen kan stå imod med. Boksmadrassen er der, hvor din gode søvn begynder. Hvis du eksempelvis har problemer med at sove om natten, kan det være din boksmadras er for hård eller for blød. Derfor kan det være på tide at finde en ny.    

Hvad koster en boxmadras? 

En billig boxmadras 120×200 er ikke svær at finde. Priserne varierer alt efter forhandler, men sandelig også i kvalitet. Jo bedre end boksmadras er, jo dyrere er den også. Men bare fordi en boksmadras er billig, betyder det ikke, at den er dårlig. Tværtimod. Det handler nemlig om ens behov.  

En billig boksmadras kan du få helt ned til godt og vel 1.500 kroner. Det er en god pris, for du skal huske, at det er hele fundamentet for din seng. Du får ikke bare en madras, men faktisk også en sengeramme og sengeben oveni. Du mangler altså bare en topmadras, og så har du en seng klar til at sove i. Så er 1.500 kroner billigt sluppet for en boksmadras.  

Hvis du gerne vil prioritere din søvn, så kan det være en særdeles god investering at bruge lidt flere penge. Du kan få en boksmadras til godt og vel 5-6.000 kroner. Så er det også i så god kvalitet, at du kan mærke det på din søvn med det samme. Hvis du døjer med søvnproblemer, så vil det være alle pengene værd i sidste ende. Din søvn er nemlig vigtig for, at din hverdag kan hænge sammen.   

Du skal heller ikke glemme, at der findes masser af boxmadras 120×200 tilbud derude. De større kæder som Jysk, Ilva og Bilka har altid et godt tilbud til dig, og det er her, du finder de billigste boksmadrasser. Hvis du skal have bedre kvalitet, så er det bedre at finde eksperter, der ved, hvad de taler om som eksempelvis Bedre Nætter.  

Kan man få en boxmadras med opbevaring? 

Du kan også få en boxmadras 120×200 med opbevaring. Hvis du ikke er typen, der gemmer tingene under sengen, hvor der er masser af plads, kan du også få en boksmadras med opbevaring i stedet for. Det er en ideel løsning til kollegieværelset, hvor plads er altafgørende for, hvordan du kan indrette dit værelse.  

En boksmadras med opbevaring kan du blandt andet gemme dyner og puder dernede i løbet af dagen. Det betyder, at der er meget mere plads på sengen til dig, og du kan også indrette den som en sofa, hvis behov er for det.        

Hvilken størrelse boxmadras skal jeg vælge? 

Der findes boxmadrasser i alle mulige størrelser. Som vi skrev tidligere, så behøver du 20 centimer på hver side af dig, når du sover. Det gælder også, hvis du sover sammen med nogen. Men det er ikke alle, som har brug for at boltre sig på 120 centimer. Du kan nemlig få en boksmadras i mange forskellige størrelser afhængig af dine behov. Det skal også siges, længden kan tilpasses efter behov, 200 centimeter er kun en enkelt standard. 

Du kan få boksmadrasser i følgende størrelser: 

  • 60×200 
  • 70×200 
  • 80×200   
  • 90×200 
  • 100×200 
  • 120×200 
  • 140×200 
  • 160×200 
  • 180×200 

Lille boxmadras 60/70×200 

Denne boksmadras egner sig bedst til et barn, der selvfølgelig ikke tager lige så meget plads som en voksen. Det er i hvert fald en mulighed som børneseng, inden barnet for alvor får vokseværk. 

Enkeltmandsseng 80/90×200 

Både 80×200 og 90×200 egner sig til kun til enkeltpersoner. Det betyder, at den er særdeles god som enten gæsteseng eller til enlige, der er vant til at sove alene. Ofte er der ikke behov for mere, men hvis man sover uroligt om natten, kan det være en god ide at tænke større. 

Stor enkeltmandsseng 100/120×200   

Denne seng er til dig, der har behov for lidt mere plads, end hvad en almindelig enkeltmandsseng kan tilbyde. Det kan være, du sover uroligt eller bare er vant til at lægge på tværs. Uanset hvad egner den sig dog ikke til flere en enkelt person. Det bliver i hvert fald trangt, hvis I ligger to. 

Halvanden mandsseng 140×200 

Denne størrelse kaldes og en trekvart seng og lægger sig på pladsen mellem en enkeltmandsseng og en dobbeltseng. Den duer måske i enkelte tilfælde til par, men i hverdagen egner den sig bedst til personer, der har brug for mere plads, end hvad en enkeltmandsseng kan tilbyde.  

Dobbeltseng 160/180×200  

Denne seng giver sig selv, og det er den mest almindelige til par eller andre, der sover sammen. Den kan også bruges af enkeltpersoner, der har behov for pladsen. Mange par vælger også at købe to sæt enkeltmandsboksmadrasser enten på 90×200 eller 100×200 for at slå sammen til en stor dobbeltseng. 

Størrelsen betyder noget. Også for boksmadrasser. Derfor handler det først og fremmest om at finde ud af, hvad dine behov er, når du skal finde en boksmadras, der passer til dig.  

Skal jeg vælge en boxmadras med elevation? 

Elevationssenge er en verden for sig selv. Du kan investere i en elevationsseng, hvis du gerne vil bruge aftenen i sengen på at læse en bog eller se TV med ryglæn. Det kan hjælpe, hvis du normalt har ondt i ryggen, da det ikke er sundt for kroppen at sidde i en unaturlig position i sengen. Det kan en elevationsseng hjælpe med.  

En elevationsseng er også god til dig, der har behov for at få benene eller hovedet op en gang imellem. Alle kan have kropslige udfordring, men det er vigtigt for dig, at du ligger på en måde, så du sover bedst muligt. Tag derfor ikke let på din søvn og find den seng, der passer bedst til din krop. Det kan være en boksmadras med elevation kan hjælpe dig til en bedre søvn, og det kan forbedre din livskvalitet på længere sigt.