Basic boxmadras 120 x 200

God danskproduceret KOMPLET boxmadras 120 x 200 cm med 2 lag fjedre og lækker topmadras med vaskbart betræk samt fine metalben. Allround boxmadras der kan bruges af de fleste - Medium / fast affjedring. Boxmadrassen er betrukket med luksuriøst blå/sort betræk med hvid stretch betræk på platten (toppen af boxmadrassen)

Senses Lux 120 x 200

SENSES Lux er en boxmadras der tager hensyn til dine behov, og vi er ikke i tvivl om at den vil leve op til dine krav. Sengen er et udsøgt og indbydende stykke dansk håndværk og liggekomforten efterlader intet tilbage at ønske. Sengen tillader dig at sove dybt og sundt hver eneste nat, til en fordelagtig pris hvor du ikke behøver at gå ned på kvaliteten.

Venus +95 kilo Boxmadras

Venus No. 2 er en komfortabel, enkel og langtidsholdbar boxmadras. Hos Bedre Nætter har de ordnet alle detaljerne på forhånd, så det eneste du skal gøre er at montere ben, før sengen er klar til at tages i brug. Ved køb af Venus No. 2 modtager du en komplet seng, uden først at skulle have styr på sengeramme, lameller, topmadras og lignende på plads. Sengen kan ses herunder.

Trondheim Box - 120x200 cm.

Er du på udkig efter en billig trekvartseng med god komfort? Så kan vores Trondheim Box 120x200 meget vel være det du søger. Her får du en indbydende trekvartseng udarbejdet i kvalitetsmaterialer fra top til bund. Trondheim Box er en serie af populære boxmadrasser, der med sin massive træramme og individuelle fjedrelag, kan sikre dig god og komfortabel nattesøvn både på kort og lang sigt.

Boxmadras 120×200

Hvis du er på udgik efter en seng til dig selv, er boksmadras 120×200 et ideelt valg. Her får du god plads til at brede dig på, når du sover. Samtidig risikerer du ikke, at sengen kommer til at fylde unødigt meget i soveværelset. Husk på, at som udgangspunkt skal du helst have 20 fri centimeter på hver side af dig, for at ligge tilpas. De 20 centimeter på hver side er vigtige. 

De er nemlig med til at gøre, at du kan vende og dreje dig bekvemt i løbet af din søvn. De fleste kan opnå de 20 centimeter på hver side (og nogle lidt til) med en seng på 120×200 centimeter. Læs med her, for at se hvordan du kan vælge den bedste madras til dig. Hvis du allerede ved, hvilken madras du vil have, kan du finde billige madrasser på Bedre Nætter. Vil du have det store overblik over madrasserne på markedet, kan du kigge forbi vores andre forhandlere: boboonline.dk og sengefabriksudsalg.dk.

Hvordan vælger jeg den rigtige størrelse boxmadras?

Som nævnt allerede, skal du som udgangspunkt have minimum 20 centimeter på hver side af dig. Dette gælder fra dit bredeste sted, når du ligger på ryggen. For nogle vil dette snildt kunne opnås med en boxmadras på 90×200. Andre må op i en bredere seng. Hvis I er to, der skal ligge i sengen, gælder 20 centimeterreglen for jer begge. 

Derfor vil en boxmadras 120×200 være for lille for de fleste par. Men måske er du ude i, at soveværelset er meget lille, og du kun har din partner overnattende med mellemrum. Her vil en boxmadras 120×200 sagtens kunne bruges. Det er trods alt primært dig, der sover i den og ingen får skader af at sove mindre optimalt med mellemrum.

Boxmadras 120×200 kan også være god for dig, selvom du sover alene, og du derfor får en del ekstra plads. Nogle sover nemlig så uroligt, at en stor seng kan være nødvendig. Det er nemlig rigtig vigtigt, at du kan bevæge dig mere eller mindre frit, når du sover. Så er risikoen for, at du er nødt til at vågne for at rykke på dig nemlig mindre. 

Urolig søvn kan måske ikke mærkes på den enkelte dag efter den urolige søvn. Men har du generelt tendens til urolig søvn, er det vigtigt at se på, hvad du kan gøre. Her gælder det faktisk for mange, at de burde have en ny seng. Derfor er det også så vigtigt at vælge rigtigt fra start.

Dårlig søvn er nemlig ikke noget at tage let på – til gengæld skal det helst være let at kunne sove ordentligt. Derfor er det vigtigt, at du får valgt den rigtige seng fra start. Måske er I ofte to, der skal sove i sengen, eller måske sover I sammen hver nat. Så er det en god ide at finde en større seng, for boxmadras 120×200 er nok ikke være bred nok.

Her vil det nok være en god ide at finde en madras på cirka 160×200. Boxmadrasser findes også i 140×200 og den noget større på 180×200. Hvis I vælger de to store størrelser, kan I overveje, om I skal have to enkeltmandsmadrasser på enten 80×200 eller 90×200 hver. Disse kan I lægge sammen til én stor seng på enten 160×200 eller 180×200. Vores forhandlere har et stort udvalg i boxmadrasser. I kan også se et udvalg her, hvor vi har lavet en oversigt.

Topmadras

Når du køber en boxmadras 120×200, kan det være en rigtig god ide at købe en topmadras med. Med en topmadras vil du opleve, at du ligger meget mere behageligt. Dette gælder selvfølgelig først og fremmest, hvis du både har valgt den rigtige boxmadras og den rette topmadras. Har du valgt forkert, kan du nemlig risikere, at det gør mere skade end gavn. 

Du kan læse vores topmadrastest her for at vide mere om, hvordan du kan vælge den rigtige topmadras. Ellers gælder det for topmadrasser, som det gælder for madrasser: bliv klar over dine behov og vælg den rette her ud fra. Mange vil gerne spare – hvem vil ikke det. Men du kan gøre underværker ved din livskvalitet ved ikke at spare på din seng og din søvn.

Vælg den rette boxmadras

Vi har lavet en boxmadras test, så du i hvert fald ikke kommer galt i byen med at vælge en madras af dårlig kvalitet. Men ligesom med topmadrassen er det utroligt vigtigt, at du vælger din nye boxmadras efter dine behov. Her er det vigtigt, du ikke lader dig lokke af gode tilbud og ’ligegyldige’ faktorer som f.eks. æstetisk design. Det, der for alvor er vigtigt, er to ting: kvalitet og fasthed. 

Madrassen skal være af en god kvalitet, så den kan holde den rette fasthed i længere tid. Madrassen skal have den rette fasthed for dine behov – og ingen andres. Så glem alt om ordsprog og principper. Det, der er vigtigt, når du skal vælge den rette fasthed til din nye seng, er din vægt og din kropsform.

Hvis du f.eks. vejer mellem 75 og 95 kilo, skal du have en fast seng. Vejer du mindre eller mere skal du henholdsvis have fat i en medium fast eller meget fast seng. Du må hverken ligge for blødt eller hårdt – så risikerer du nemlig at skade din krop unødigt. Har du bedre hofter og/eller skuldre, er det også vigtigt at tage hensyn til dette. Så kan du f.eks. købe en topmadras, som tillader din krop at synke ned de rigtige steder. Med god søvn kommer du længere i hverdagen med mere overskud og energi til at gøre det, du synes er skønt.

[Total: 0   Gennemsnit: 0/5]