Billige sengegavle

Vi har samlet de bedste billige sengegavle nedenfor.

Tuki Sengegavl

Væghængt sengegavl i massiv hvidolieret eg. Passer til senge med bredde 180 cm

Doppler Sengegavl

Væghængt sengegavl i matlakeret egefinér med vandret lamel-look. Passer til senge med bredde 180 cm.

Fornyelse af dit soveværelse med billige sengegavle

Soveværelset er blandt de rum, et menneske opholder sig mest i. Rummets atmosfære og indretning har blandt andet betydning for søvnkvaliteten. En sengegavl er noget, mange mennesker nok forbinder med hotelværelser.

Som indretningsgenstand er møblet med til at skabe en afslappende og behagelig stemning i et soveværelse. Men sengegavle har ikke kun en visuel værdi. De har også en praktisk funktion.

Uanset stilen i et soveværelse kan der findes en sengegavl, som kan matche denne. Og det behøver ikke være en dyr investering.

Fordelene ved en sengegavl

En sengegavl kan fås i et væld af forskellige designs og materialer. Der findes billige sengegavle, som er konstrueret med hylder eller skuffer, hvilket gør det muligt for dig at opbevare dine genstande. Derved minimerer du rod i dit soveværelse.

En seng kan udsætte dine vægge for slid. Og ved hovedgærdet kan puder med tiden komme til at ’smitte’ af på den tilstødende væg. Dette kan undgås med en sengegavl.Der findes forskellige designs samt materialer at vælge imellem, og dette gør det muligt finde billige sengegavle, som matcher både din stil og din indretning i øvrigt.

Herunder er listet nogle de både indretningsmæssige samt praktiske fordele, der findes med en sengegavl.

  • Pladsoptimering i dit soveværelse
  • Minimeret risiko for slid på dine vægge
  • Mulighed for at finde en model som kan matche typen af din seng
  • Mulighed for at skabe en personlig stil og design for dit soveværelse
  • Mulighed for at vælge iblandt forskellige materialer, som matcher din økonomi

Sådan kan du finde din sengegavl nemt og billigt

Der findes flere gode måder, hvorpå du kan finde billige sengegavle, og hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken design eller materiale.
Det handler om at finde en model, hvor valg af materiale højner sengegavlens levetid og gør den modstandsdygtig overfor hverdagens slid.

Valg af model og størrelse

De mange forskellige modeller, der findes på markedet for sengegavle, vil variere i pris. Når du ønsker at finde billige sengegavle, handler det bl.a. om, hvor komplekst designet er. Des mere enkel design, des billigere i pris. I denne forbindelse vil størrelsen på en model påvirke prisen.

Størrelserne på sengegavle varierer, så der kan findes én til enhver type seng. De klassiske størrelser på bredden af sengegavle er:

  • 140 cm.
  • 160 cm.
  • 180 cm.

Valg af materiale og farve
Når du ønsker at finde en billig sengegavl, har valg af materiale indflydelse på dine muligheder. Du kan med fordel vælge en type materiale, som er særlig slidstærkt og samtidig nem at vedligeholde.

Herunder findes de materialetyper, som er blandt de billigste og mest slidstærke på markedet.

  • MDF-plader
  • Komposittræ

Træ som byggemateriale gør det muligt at finde forskellige konstruktioner og former på sengegavle. Modellerne findes tilmed i mange forskellige farver.

Montering af sengegavl
Der findes forskellige måder at montere en sengegavl på. De fleste sengegavle skal monteres på væggen over sengens hovedgærde eller placeres mellem seng og tilstødende væg. Der følger typisk beslag med til montering af vægophængte sengegavle.