Billige dyner

Find den billigeste dyne nedenfor.

Balance

Balance er vores bud på en dyne af høj kvalitet til en fornuftig pris. Som den ældste dyne i søskendeflokken, er Balance både samvittighedsfuld, pligtopfyldende og ambitiøs. Det betyder, at dynen er produceret i Danmark og opfylder samtlige af vores høje kvalitetskrav.

Quilts of Denmark - Pure Sleep premium

Denne luksusdyne er en Coop jubilæumsudgave fra Quilts of Denmark. Dynes vår er blødt 100% bomuldssatin og er syet i kvadrater, som sikrer, at fyldet i dynen altid er jævnt fordelt. Dynen er dansk produceret. Fyldet er af de fineste moskusdun, der giver dynen en bæreevne på 11.

Sommerdyne - Änglamark

Änglamark vil altid give dig det bedste. Derfor er dynen mærket med Svanen og den blå krans fra Astma- og Allergiforeningen. Derudover består våret af 100% økologisk bomuld, der også er mærket med Oeko-Tex Standard 100. Så det lever op til miljø- og sundhedsmæssige krav.

Mayan

Dynen er udviklet til ære for den ressourcebevidste kunde, og som den eneste dyne i vores sortiment bærer Mayan stolt Svanemærket. Med Mayans naturlige fyld får du en dyne med vekselvirkning. Det betyder, at dynen varmer i koldt miljø og ventilerer i et varmt miljø – ligesom ude i naturen.

Billige dyner til en god søvn

Går du og leder efter en særdeles god måde at få søvn på til en meget billig pris. En dyne er generelt væsentligt for at opnå en god, dyb søvn. Og billige dyner er generelt bare en dejlig faktor for økonomien, der i sidste ende skaber en endnu bedre søvn. Der findes mange dyner derude, som ikke alle passer til dine behov. Og der findes derfor også mange, der ikke giver dig den nødvendige dybe søvn. Derfor giver vi dig en guide til, hvilke dyner du kan købe.

Den perfekte dyne til den perfekte søvn

I denne artikel vil vi starte med at give dig et overblik og fordele ved forskellige dyner. Derfor vil punkterne uddybes, så du kan fordybe dig i de punkter, du finder væsentligst.

Læs også om helårsdyner i vores indlæg her.

Naturfyld eller fiberfyld?

Findes med to forskellige slags fyld, hhv. fiberfyld og naturfyld.

• Fiberfyld er fremstillet af små polyesterfibre og er lavet med det formål at efterligne naturfyld til en vis grad. Hvis du er den kuldskære type, der nemt fryser om natten, anbefaler vi at købe en dyne med naturfyld. Fiberfyld har nemmere ved at få din krop til at ånde naturligt. Den har nemt ved at transportere fugt væk fra din krop, men er af denne grund også generelt tungere end en dyne med naturfyld. Men her spiller de økonomiske også ind. Dynen med fiberfyld er nemlig billigere end den med naturfyld. På den måde får du altså en dyne, der er til billige penge og udfylder dine behov, hvis du er til den lidt tungere dyne, der giver din krop god mulighed for at ånde.

• Naturfyld minder om dun, men kan også være af andre naturmaterialer, som for eksempel bomuldsfyld eller silke. Disse materialer har en isolationsevne, og de er ofte også lettere og luftigere, så de skaber en god og komfortabel liggeposition.

Grundet de to forskellige former for fyld i dynerne, kan det være en god ide at teste begge varianter, så du finder frem til, hvilken en der passer bedst til dine behov. Herudover er det også altid smart at teste, hvilken slags topmadras, der passer bedst til dig. Dette varierer nemlig utrolig meget fra person til person, og alle har behov for en god søvn.

Dobbelt- eller enkeltmandsdyne

Dobbeltdyne eller enkeltmands? Hvis dig og din medkompagnon har fundet en perfekt dobbeltseng, kan der heller ikke siges noget til, at I gerne vil dele en dobbeltdyne. Dette giver selvfølgelig hygge, men kan også give ekstra varme om natten. Dobbeltdynen sikrer altså også, at man ikke i løbet af natten stjæler partnerens enkeltmandsdyne og dermed kommer til at fryse. Det opdager man nemlig ikke hver gang, og så kan du vågne og være kold. Dobbeltdynen sikrer en varm nattesøvn.

Det allergivenlige valg

Det allergivenlige valg er til dig, der går og døjer med en allergi for husstøvmider. I sengen og på dynen elsker disse husstøvmider at befinde sig, og bare i løbet af en enkelt nat kommer der mange. Her har du heldigvis en god mulighed for at købe an allergivenlig dyne, der så også umiddelbart bliver dyrere. 

Disse dyner er overfaldebehandlet, så husstøvmiderne ikke umiddelbart har lyst til og kan trænge ind i din dyne og putte sig med dig. Dermed formerer de sig heller ikke. Hvis du køber den allergivenlige dyne, undgår du på den måde også at vaske og banke din dyne ofte og regelmæssigt for at mindske din allergi. For at sikre dig den bedst mulige nattesøvn er det altså vigtigt at tænker over og tage stilling til disse mange muligheder.