Stavanger Box (Lysegrå)

Stavanger Box 180x200 cm. er en eksklusiv dobbeltseng produceret i Danmark. Sengen er designet og bygget med ekstra høj træramme på 16 cm. Til en god pris.

Jupiter Dobbeltseng

Denne dobbeltseng er dansk designet, som indeholder 5 komfortzoner. Størrelsen på denne seng er 180x200cm, så der er masser af plads. Masser kvalitet til en god pris.

Billige dobbeltsenge

Måske har du kigget lidt rundt på vores side allerede. Her vil du i hvert fald kunne se en masse gode råd om, hvordan du finder den rette seng. Ellers kan du for eksempel se vores dobbeltsengetest her. Vi har en god portion råd til dig. Det har vi, fordi det er super vigtigt, at du finder den rette seng. God søvn er nemlig meget essentielt for din livskvalitet. Hvis du ikke er veludhvilet, vil du med tiden få mere og mere svært ved at finde overskud og positiv energi. Ydermere kan den forkerte seng i længden også give dig kropslige mén. Men måske kommer det også til at lyde urimeligt dyrt at finde den gode seng. Heldigvis er der råd at hente, hvis du læser med her.

Hvor finder jeg billige dobbeltsenge?

Her på siden prøver vi at give vores kunder et godt overblik over de gode senge på markedet. Derfor har vi for eksempel også flere sengetest, som du kan bruge til at guide dig i den rigtige retning. De vil vise dig, hvilke senge der er af god kvalitet på markedet. Hvis du er på udkig efter dobbeltsenge, kan du derfor tjekke vores dobbeltsengetest. Men man skal jo også gerne kunne have råd til sin nye seng. Og ja – dobbeltsenge som senge generelt kan være dyre. Men vi har faktisk stedet for dig, hvis du er på udkig efter billige dobbeltsenge.

Bedre Nætter får du faktisk bedre nætter for færre penge. Her kan du finde et stort udvalg af billige dobbeltsenge. Samtidig har de en super god kundeservice. Her er de altid glade for at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Her vil du helt sikkert kunne finde en seng, som opfylder dine behov. Ydermere behøver du endda ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Selvom du hos Bedre Nætter finder et væld af billige dobbeltsenge, kommer du ikke til at skulle gå ned på kvalitet eller årsgarantien.

Derfor er kvaliteten vigtig

Hvis du køber en seng af dårlig kvalitet, kommer du højst sandsynligt til at ærgre dig i sidste ende. En seng af dårlig kvalitet kan hurtig komme til at miste formen. Det betyder altså, at du efter nogle få år kan komme til at ligge værre, end du gjorde i starten. Med en seng af god kvalitet er du uden om dette. Her er madrasserne nemlig lavet efter nøje principper, så de holder på formerne i længere tid. Det betyder, at din kvalitetsseng giver dig en god søvn i langt flere år end mange andre senge. Nogle tager let på søvnen, men det er faktisk rigtig vigtigt med en god søvn. Stress og depression er for eksempel nogle følger ved dårlig søvn. Hvis du desuden ligger dårligt, kan du i længden risikere at få yderligere problemer med ryggen.

Hvilken seng skal jeg vælge?

Der er mange forskellige typer af senge. Hvilken fasthed og topmadras du skal vælge, ved du, hvis du har kigget på nogle af vores andre undersider. Men hvilken sengetype du skal have, kommer an på dine præferencer. Nogle vælger en boxmadras, fordi de så får både seng og madras i en. Andre kan godt lide at vælge deres egen sengeramme og sover derfor på en springmadras. Er du et luksusdyr kan du vælge en kontinentalseng. Her får du både boxmadras, springmadras og topmadras for ekstra god komfort. Slutteligt kan du også vælge en elevationsseng, hvis du vil have lidt ekstra støtte ved fødderne. Måske er du bare vild med at ligge og sove om aftenen eller at få en ekstra hånd ud af sengen om morgenen. Her er elevationssengen også et godt valg. Husk også, at hvis du har brug for ekstra plads, så er der masser af madrasser i king size modellen. Der er altså nok billige dobbeltsenge at vælge i mellem.