Billig sovesofa

Vi har samlet de bedste billige sovesofaer til dig

Unfurl - Light Grey Flashtex

Unfurl er en veldesignet sovesofa fra den danske møbelproducent . Innovation, som har haft base i Randers siden 1971. Med sit stilfulde udseende og funktionelle design fungerer Unfurl perfekt både som sofa i stuen eller gæsteseng på værelset.

Aslak Soft Spring Sovesofa

Sovesofa med mørkegråt stofbetræk. Ben i lakeret eg og matsort stel. Madrassen har en blød komfort og kan både bruges som hverdagsseng eller gæsteseng. Aslak er en multifunktionel sovesofa fra danske Innovation Living. Aslak har flotte massive egetræsben.

Innovation Living - Havanna sofabed

Elegant nordisk sofa med flere funktioner til det moderne hjem. Havanna sofaen med egetræsarmlæn, er udstyret med todelt ryg, således man altid sikre den individuelle siddekomfort.

Zeal

Zeal er et praktisk møbel, som kan bruges både i stuen, på børneværelset eller i lejligheden. Hvis du ikke har så meget plads, kan en sovesofa være ideel. Pocketfjedrene i Zeal tilpasser sig din krop.

Spar både penge og plads med en billig sovesofa

Sovesofaer er både populære hos unge og gamle. Med en billig sovesofa sparer man både penge og plads uden at gå ned i kvaliteten. Sovesofaen er både praktisk, smart og man kan få den i mange forskellige størrelser og udseende. Køber man en billig sovesofa, så kan man ende med at spare rigtig mange penge. Her er en købeguide til dig, der overvejer at få fat i en sovesofa til børneværelset eller til din nye lejlighed eller dit nuværende hjem.

Hvad er en sovesofa

En sovesofa er, som navnet indikerer, en sofa med to funktioner. Den ligner i udgangspunktet en hel normal sofa, når den er slået ind. Men den kan også slåes ud, så den bliver til en seng til en enkel person, men mange sovesofaer er til to personer.

Sovesofaen er et populært valg, hvis ikke man har megen plads. Det kan for eksempel være, hvis man lige er flyttet i et mindre hjem eller lejlighed hvor der ikke er plads til ens gamle seng og sofa. Når man køber en seng og sofa i samme møbel, så bliver det også en del billigere, end hvis man skal ud og købe begge. Køber man en billig sovesofa, er der altså rigtig mange penge at spare. Derfor er det også meget populært for unge studerende at købe en sovesofa.

Selv om det er billiger at købe en sovesofa end at købe både seng og sofa, så behøver man ikke gå ned på kvalitet. Selv med en billig sovesofa kan man både få en flot sofa og en komfortabel seng. Især hvis man har en god topmadras, man kan rulle ud over sofamadrassen, når man skal sove.

Hvilken sovesofa er bedst?

Når du skal vælge sovesofa, er det en god idé at gøre sig klart, hvilke krav man har til sin seng og til sin sofa. Skal man sove to personer i sovesofaen, skal man se efter en sovesofa med dobbeltseng. De fleste sovesofa egner sig til to personer, men leder man efter en sovesofa til børneværelset, så kan man også sagtens finde en enkeltmands-sovesofa.

Sovesofa med chaiselong
Det er meget populært at købe en sovesofa med chaiselong. Den er dejlig behagelig, når man gerne vil synke ned i sofaen om aftenen med benene oppe, og så er den let at slå ud, når det bliver nat. Mange sovesofaer med chaiselong har desuden et lille rum under chaiselongen. Her kan man passende have sit sengetøj og topmadras. Så er det altid lige ved hånden, og man skal ikke bruge ekstra opbevaringsplads, når sovesofaen er slået op til en sofa.

Innovation sovesofa
Hvis man gerne vil have lidt ekstra komfort, skal man købe en sovesofa med innovation. Dette er især populært, fordi en innovationsseng generelt er i en højere kvalitet end andre sovesofaer. En innovation sovesofa passer perfekt ind i det stilrene og moderne hjem og kan fås i mange flotte farver og materialer.

Futon sovesofa
En futon sovesofa er tit en af de billige sovesofa, men på grund af dens enkelte og elegante stil er den også meget eftertragtet. Her er madrassen blot bukket op, og sofaen har derfor ingen armlæn. Den er meget nem at slå op og ned, og så ser den luftig og stilren ud som sofa. Futon sovesofaen er også et godt valg, hvis man gerne vil have en retro sovesofa. En futon sovesofa passer godt ind i små hjem, hvor man gerne stadig vil have luft, eller som en fin sofa, der kan bruges, når der er gæster ovre. Så er teenageren lige flyttet hjemmefra eller måske flyttet hjem igen, så er futin sofaen det helt rigtige valg.

Hvad enten man skal have en luksuriøs eller billig sovesofa med chaiselong eller innovation, så er der nok muligheder at vælge i mellem. Mangler du inspiration til hvilken sovesofa, du helst vil købe hjem, så kan man besøge en forhandler så som bedrenætter og unoliving. Her kan du både få et stort udvalg at se af forskellige sovesofaer, og du kan få hjælp til, hvilken sovesofa, der er bedst til lige netop dig og dit hjem.