Billig skummadras

Vi har samlet de bedste billige skummadrasser til dig.

Mayan Latex 90x200

Skummadrassens kerne består af latex fra træet Hevea Brasiliensis, og madrassen er dermed certificeret 100% organisk og CO2 neutral. Madrassens naturlige udtryk er fuldendt med et Tencel-betræk, der er fremstillet af træspåner.

Sådan finder du en god og billig skummadras

Det er ikke altid lige let at finde en madras til en lav pris og i en høj kvalitet. Kvalitet og pris er nemlig to ting, som hænger unægtelig sammen, men det er faktisk muligt at finde billige skummadrasser i en god kvalitet, og det vil du få hjælp til her.

Når man skal vælge en god madras, så kan man ofte kigge efter disse ting:

 • Hav fokus på materialet
  – Er den fremstillet i koldskum, purskum eller memory skum?
 • Tykkelse
  – Hvilken tykkelse ønsker du?
 • Betrækket
  – Betrækket kan i høj grad være med til at definere kvaliteten. Er det ventilerende? Er det vaskbart?
 • Temperaturen
  – Er det muligt at kroppen kan ånde på denne madras? Og leder den kropsvarmen bort?

Dette er nogle af de ting, som du med fordel kan kigge efter, hvis du gerne vil opnå en passende kvalitet.

Herudover er der rigtig mange kæder, som ofte kører rigtig gode tilbud på fantastiske skummadrasser, som pludseligt er utroligt billige, så disse tilbud kan du også holde øje med, hvis du gerne vil have lidt ekstra kvalitet for pengene.

Hvilke mål findes skummadrasser i?

Det er faktisk muligt at finde ret billige skummadrasser i alle størrelser. Grunden, til at dette er muligt, er, at mange forhandlere selv producerer deres madrasser. Dette tillader dem netop også, at de kan skræddersy madrasserne, så de matcher kundens ønsker bedst muligt.

Hvad er memory skum?

Memory skum er en nyere type af materiale, som bliver anvendt til at skabe madrasser og topmadrasser. Navnet er opstået, fordi skummet kan siges at have en form for hukommelse. Dette betyder, at madrassen former sig efter din krop og forbliver formet på denne måde.

Hvad er fordelene ved memory skum?

At skummet former sig efter din krop, må siges at være det største salgsargument for denne type af madrasser, men der er også en række af andre fordele, som du kan opnå, hvis du finder en madras med memory skum.

 • Den tilpasser sig ud fra din kropsvarme
 • Den fungerer yderst godt som topmadras på grund af den bløde tekstur
 • Den giver god støtte til blandt andet lænd og nakke
 • Den højner din sengs levealder

Hvis alle disse fordele, lyder som noget, der vil gavne dig om natten, så ville en skummadras med memory skum uden tvivl være en god løsning for dig.

Fordele og ulemper ved de billige skummadrasser

Når man taler om de billige skummadrasser, så handler det meget ofte om koldskum eller purskum. Der er dog to centrale fordele, som du opnår ved disse. For det første er disse også med til at give din seng en længere levealder, hvis de bliver anvendt som topmadrasser.

For det andet er der prisen. Du kan nemlig spare en hel del penge, hvis du vælger at købe en madras med koldskum eller purskum. Ulemperne ved denne type består desværre i, at det er svært at aflede kropsvarmen, og at denne type af skum ikke bidrager med nogen særlig støtte til kroppen.