Specktrum Daytona pillow

En virkelig flot pude i fløjl med ruder, der giver puden et klassisk og elegant look. Puden er inspireret af Hollywood tilbage i 60'erne. Puden kan både bruges som sofapude i stuen eller på sengen i soveværelset, hvor den vil være med til at skabe et ekstravagant og personligt udtryk i rummet.

KLEJN&STRUP Puden

En flot pude, der er designet med et særligt blik for det æstetiske udtryk. Puden er nærmest tredimensionel, da der er et ekstra element af flettet uld koblet på puden. Puden er super moderne, og er fremstillet i det lækreste uld. Lad den unikke sofapude pynte i sofaen.

HAY Dot pude Tint 1 dot

Den klassiske HAY Dot pude kan nu også fås i en lækker stofblanding af blødt bomuld og hør af høj kvalitet. Den populære sofapude fra HAY har den ikoniske knap i midten, der er betrukket med samme stofblanding for at give puden et minimalistisk og moderne udtryk.

Bruunmunch Bouclé pude

En blød og klassisk sofapude med et smukt mønster. Den fine Bouclé pude er fremstillet i den bedste kvalitet, så du kan skabe bløde og behagelige omgivelser i dit hjem. Brug Bouclé som pyntepude i sofaen eller rygstøtte i sengen, så du kan sidde komfortabelt i flere timer af gangen.

Sofapuder

Du kan få sofapuder i alle afskygningerStore sofapuder, små sofapuder, billige sofapuder, dyre sofapuder. Du kan endda få strikkede og hæklede sofapuder. Det afhænger alt sammen af din helt personlige smag. Sagen er, at du kan indrette sofaen, så den er optimal at sidde i. Mange sofaer kommer også med deres egne hårde puder, og derfor kan det være en god løsning at have nogle løse, bløde puder på sofaen, som kan gøre den behagelig og dejlig at sidde i.  

Hvad er en sofapude? 

Der hvor du som forbruger kommer ind i billedet, er til de sofapuder, du selv kan dekorere og indrette sofaen med. Sofapuder er nemlig de puder, som du kan købe løst ved siden af sofaen og placere ovenpå, så det er meget behageligere for både dig og dine gæster at slænge sig i sofaen uden at få ondt i ryggen. 

Sofaens egne puder og ryglæn kan nemlig være lidt hårde i det, særligt hvis det er en lædersofa. Derfor er det elegant, når du kan købe en sofapude til at aflaste ryg og lænd, så du ikke får ondt af at sidde i sofaen. Med udvalget af sofapuder på markedet har du rig mulighed for at indrette din sofa, lige som du har lyst til.  

Hvilken sofapude skal jeg vælge?  

Du kan få farvede sofapuder i alle slags. Rød, gul, grøn, turkis, blå, orange, sort, hvid, lilla, pink, og så videre. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken farve den skal være. Når det kommer til hvilket fyld, og hvilken størrelse du skal vælge, så er der lidt andre begrænsninger.  

Du kan desuden få sofapuder i forskellige størrelser. Fælles for dem alle er, at de alligevel ikke har samme størrelse som en hovedpude eksempelvis. Det betyder, at de som regel er lidt mindre i det, men det passer til sofaen stil. De skal ikke fylde så meget, men kun give lidt støtte her og der, og derfor er de typisk mindre end puder, som du bruger, når du skal sove.     

Hvilken type fyld skal mine sofapuder have?  

Fyldet afhænger af flere ting. Du har grundlæggende to muligheder som forbruger: Naturfyld bestående af fjer og dun og kunstfyld, der består af et vat-agtigt produkt af polyester. Der er fordele og ulemper ved begge to.  

Først og fremmest er naturfyldet godt, hvis du vil holde på formen af dine puder. Det er ikke et materiale som forgår så let, samtidig er det et naturprodukt, som i sig selv er en fordel. Til gengæld er der allergikere, som ikke kan tåle det.  

De kan alligevel få en sofapude med polyester i stedet for. Det er også et blødt produkt, der holder godt, men i forhold til naturproduktet med dun og fjer er det svært at finde helt den samme kvalitet. Det er alligevel lettere at vaske, og der er sandsynligvis ingen gener med allergi eller lignende.  

Hvor kan jeg købe sofapuder?  

Du kan købe sofapuder de samme stedersom du køber sengesofaer eller sengetøj. Der er masser af mulighederhvis du finder den rette forhandler af sofapuderHer får du en lille oversigt overhvor du skal købe din næste sofapude.  

Få sofapuder Ikea 

Alle kender Ikea, og du kan  hvad som helst i deres kæmpe lager. Derfor kan du selvfølgelig også  sofapuder. Du finder mange forskellige slagsog her kan du også finde pudebetrækhvis du gerne vil lave dine helt egne sofapuderDu kan være sikker på, at prisen er god i Ikea, og de er nogle af de billigste på markedet.  

 Hay sofapude  

Hay er et mærkeder har eksisteret siden 2002. De laver moderne og stilrigtige møbler til det danske hjemog derfor har de også en linje med sofapuder, du kan tjekke ud. Hvis du gerne vil have god kvalitet til en ordentlig pris kan du altid regne med Hay.  

 sofapude Ilva 

Ilva er et bolighus, der sætter dit hjem over alt andet. Hvis du gerne vil indrette dit hjem med hyggelige og moderne sofapuder, så er det her du finder dem. Ilva støtter den danske design, når det er bedst, og derfor finder du også kvalitetssofapuder til en god pris. 

 sofapude Bahne 

Bahne er en dansk webshop, hvor du kan købe sofapuder, lige når du har lyst til det. De sælger alt fra hvidevarer, brugskunst og selvfølgelig også sofapuder. Med sofapuder fra Bahne kan du indrette hjemmet præcis efter din helt egen smag.  

Hvordan kan jeg lave en sofapude selv?  

Der findes masser af måder, du kan lave din helt egen sofapude. Du kan lave hæklede sofapuder og strikkede sofapuder, og det er kun din egen tålmodighed, der sætter grænser for, hvordan du kan lave din helt egen sofapude.  

Du kan selvfølgelig også sy dem helt fra bunden, hvilket er en lidt sværere proces, men hvis du har tiden og tålmodigheden til det, så kan det være et projekt, du og din familie kan give jer i kast med. Hvis du synes, at sofapuder er alt for dyre fra ny af, så kan I lave dem helt fra bunden selv.  

I skal som sagt bare være opmærksomme på, at fyldet varierer både i pris og kvalitet. Polyesterfyld er billigere end naturfyld, så der er klart penge at spare. Men som nævnt ovenfor er der masser af fordele og ulemper ved dem begge. 

Hvordan indretter jeg med sofapuder? 

Først og fremmest kan du indrette din sofa med sofapuder. Du kan placere dem i hjørnerne, hvor man kan læne sig op ad dem, så man ikke beskadiger sin ryg, men de kan også bruges som nakkestøtte, når du sidder og ser en film i en lidt hård sofa. Du skal passe på med ikke at fylde sofaen op med for mange sofapuder, da det kan ødelægge sofaoplevelsen for dig. Alt med måde som man siger, og det gælder i den grad også sofapuder. 

Når det så er sagt, så kan du også bruge sofapuder andre steder end i sofaen. Du kan tage dem med ud i haven om sommeren til at støtte dig op ad, og du kan bruge dem til at sidde på græsset. Bare husk, at det skal være dem, hvor du kan vaske betrækket, som du bruger til at tage med udenfor.