Silo Antracit M/opbevaring

Silo sovesofaen er flot og smart med en vendbar chaiseloung. Sovesofaen er monteret med Sawana stof i en smuk antracitgrå farve. Sovesofaen er med udtræk og har praktisk opbevaringsmulighed for både dyner og puder.

Edvard Sovesofa - Moler

En sovesofa er et yderst funktionelt møbel, og heldigvis er sovesofaen Edvard ikke nogen undtagelse. Edvard fungerer perfekt som sofa om dagen og seng om natten. Det gør Edvard til en praktisk og smart løsning til stuen, gæsteværelset eller børneværelset.

Innovation Living - Bifrost Nordic sofabed

Multifunktionel sofa med unik komfort. Bifrost Nordic er med sin brugervenlighed samt nordiske design passende i alle hjem. Sofaen er udstyret med egetræsarmlæn og posefjedre. Sofaen kan, med sit kraftige metalstel samt unikke design og liggekomfort benyttes som sofa såvel som seng i dagligdagen.

Idun - Twist Black

Idun måler 140x200 centimeter som seng. Det betyder, at du nemt kan bruge sovesofaen både i lejligheden, børneværelset eller stuen. Sovesofaen kan bruges både som dobbelt- og som enkeltseng, og netop fleksibiliteten kendetegner dette produkt. Idun slås hurtigt ud og foldes nemt sammen.

Find den rigtige sovesofa med opbevaring

Sovesofaen er et utroligt brugbart møbel, som desværre er gået i forglemmelsen hos mange. Med sovesofaen får man to møbler i ét, og kan hurtigt omdanne sin stue til en ekstra soveplads, såfremt man får gæster, men ikke har et ekstra soveværelse med en seng.

Ikke at have plads nok er en ting som mange danskere kender, især studerende i de større danske byer. Kvadratmeterne er små, og man forsøger at spare plads over alt, hvor man øjner den mindste mulighed for at få en ledig kvadratmeter mere.

Udover at være det perfekte møbel, hvis man får gæster, kan sovesofaen også figurere som den foretrukne soveplads for dig som beboer i lejligheden eller huset.

Endnu smartere er møblet, hvis man kan få en sovesofa med opbevaring, så man slår tre fluer med ét smæk i processen. Det kan være alfa/omega for din indretning, så værelset ikke føles så trængt, men mere åbent og luftigt.

Bedre Nætter har 100 dages prøveperiode

En af de største forhandlere herhjemme af sovesofaer er Bedre Nætter. Bedre Nætter har et af de bredeste og dybeste sortimenter på det danske marked, og man kan klare al bestilling direkte fra computeren derhjemme.

Man behøver ikke have de store reservationer ved at bestille en sofa på nettet, især ikke hos Bedre Nætter. Firmaet tilbyder både gratis levering, direkte til din kantsten, men også en prøveperiode på 100 dage.

Prøveperioden på 100 dage er især vigtig, da det kan tage lang tid at vænne sig til en ny seng, sovesofa, eller sovesofa med opbevaring og derfor er det rart at have en lang betænkningstid, hvor man kan overveje om sengen er den rigtige for en selv.

Hvis man vælger at returnere sin seng skal man dog betale et fragtgebyr på 499,- for at få den retur til Bedre Nætter. Det er dog langt bedre end at ende op med en seng, som ikke passer til ens krop, især når man bruger så lang tid af sit liv i sengen.

Ydermere kan man på Bedre Nætter se anmeldelser foretaget af købere af samme sovesofa, hvoraf man kan danne sig en idé om, hvordan sovesofaen er.

Husk at læse købsbetingelserne hos Unoliving

En anden forhandler af sovesofaer er Unoliving, som på mange måder minder om Bedre Nætter. De har ligeledes valgt at yde gratis fragt til køberne af senge og sovesofaer, men Unoliving har desværre ikke en forlænget prøveperiode på 100 dage som Bedre Nætter. Du får dog 30 dages returret på produktet der er købt hos dem, hvilket selvfølgelig også er rart.

Hav altid i baghovedet, at det er vigtigt at læse købsbetingelserne inden man foretager sit køb, så man ikke ender med uforudsete omkostninger, såfremt man skal returnere. Unoliving har eksempelvis et skema der viser hvad omkostningen ved returfragt er, hvilket er udmålt på baggrund af varens købspris.

Fælles er dog, at man altid selv skal betale for at returnere produktet tilbage til butikken, og derfor er det klogt at prøve sin sovesofa først, såfremt det er muligt.

Sovesofaer har udviklet sig meget

Før i tiden var sovesofaer ikke særlig behagelige, hverken at sidde i eller ligge i. Man købte dem primært for at ens gæster skulle kunne strække benene, og gæsterne selv var typisk forberedt på, at det ikke just var en stor søvnoplevelse.

Endvidere havde de gamle sovesofaer et yderst basalt look, som ikke gjorde dem videre attraktive – slet ikke i de nuværende danske hjem. Meget vand er løbet under broen, og i dag kan det være svært at se om der er tale om en egentlig sovesofa, da designet er helt nytænkt og forfriskende.

En sovesofa med opbevaring har heller ikke nødvendigvis en kæmpe firkant under bunden, som man ville se nogle år tilbage. I dag skjules opbevaringen i sovesofaen smart, så det ikke kan ses. Eksempelvis i chaiselongen, såfremt man har anskaffet sig en sovesofa med det.

Sovesofaen er altså ikke længere en torn i øjet at se på, men er faktisk et oplagt valg, hvis man bor et sted med ikke så mange kvadratmeter til rådighed. Især hvis man anskaffer sig en sovesofa med opbevaring, hvor man kan frigøre endnu mere plads.