Futon sovesofa

Vi har samlet de bedste futon sovesofaer til dig

Living&more sovesofa - Lucy - Grå

Med Lucy i huset er det let at have overnattende gæster. Men hvem siger, at Lucy kun kan bruges, når gæsterne overnatter? Hun er også ret god til filmhygge på en regnvejrsdag - så er det bare ned med sofaryggen, ind med dynen og frem med bland selv-slikket.

Living&more sovesofa - Vito - Antracit

Måske er det ikke så tit, at der er brug for gæsteværelset til overnattende gæster. Så hvorfor ikke få noget mere ud af rummet? Du skal egentlig bare skifte gæstesengen ud med en sovesofa. Har du gæster, har du soveplads.

Find den bedste futon sovesofa

Leder du efter en futon sovesofa? Så er du langtfra alene. Disse er blevet virkeligt populære med tiden, og dette er i høj grad på grund af kombinationen af de mange forskellige og lækre designs og de mange anvendelsesmuligheder.

Igennem denne artikel vil du få hjælp til at finde den bedste sovesofa, og du vil kunne finde svar på mange forskellige spørgsmål, der omhandler dette produkt.

Hvordan bestemmer man, hvilken futon sovesofa der er bedst i test?

Når man skal bestemme hvilke sovesofaer, som er de førende på det danske marked, så kigger man på mange forskellige aspekter. Disse kan for eksempel være:

 • Hvordan er designet?
 • Er komforten høj?
 • Passer størrelsen til de fleste rum?
 • Hvor let anvendelig er modellen?
 • Andre funktioner

Ud fra disse faktorer kan man finde frem til, hvilken futon sovesofa, som ville vinde en sovesofatest.

Hvor bruger de fleste en sovesofa?

Langt de fleste anvender en sovesofa, hvis de gerne vil udnytte pladsen i boligen bedst muligt. Dette kan for eksempel være, hvis du bor i en etværelses lejlighed, hvor det handler om at få hver en kvadratmeter til at tælle.

Denne type af seng er også et virkeligt populært valg, hvis du har en teenager i huset. Mange teenagere får nemlig ofte besøg af venner, og her er det langt rarere at sidde i en sofa fremfor en seng. Så hvis ungdomsværelset ikke er helt stort nok til både en seng og en sofa, så kan du med stor fordel anskaffe en sovesofa til teenagere.

Dette kan også give en del mere opbevaringsplads på værelset, hvis I altså finder en type, som er udstyret med opbevaringsplads.

Hvilke forskellige typer findes der?

Der findes mange forskellige typer af sovesofaer, og her vil du blive præsenteret for de mest populære typer:

 • Sovesofa med chaiselong
  – Giver en del mere plads og komfort, når den anvendes som sofa.
 • Sovesofa med opbevaring
  – Denne type er virkeligt praktisk, hvis du i forvejen mangler opbevaringsplads. Herudover er dette et virkeligt godt sted at opbevare for eksempel en ekstra dyne og pude, hvis du stiller sengen i et gæsteværelse.
 • Sovesofaer med splitback system

Disse sovesofaer adskiller sig fra mange af de traditionelle sofaer blot ved at være fremstillet herhjemme i Danmark.

Herudover giver de dig muligheden for at sidde i behagelige positioner og ændre stillingen, når du skal til at sove. De er ligeledes udstyret med pocket-fjedre, som hjælper din krop til at finde den sovestilling, der giver mest mulig støtte.

Hvor finder man billige futon sovesofaer?

Det er muligt at finde billige sovesofaer af alle typer både i fysiske butikker og på nettet. I fysiske butikker opstår der gerne gode tilbud omkring mærkedage som for eksempel Black Friday eller på butikkernes fødselsdage.

På nettet opstår der oftere gode tilbud, hvor du kan få et rigtig godt produkt til en rigtig god pris. Så hvis du er på jagt efter gode tilbud, så kan du med rigtig stor fordel holde øje med de forskellige webshops.

Nogle af de webshops, som ofte kører gode tilbud på sovesofaer, er Bedrenætter og Unoliving.

Hos disse to forhandlere går de rigtig meget op i at levere det bedst mulige produkt til kunderne. Dette ser man blandt andet gennem deres virkeligt brede sortimenter, som tillader dig som kunde at finde den sovesofa, som matcher dig, dit gæsteværelse eller dit barn bedst muligt.

Så hvis du vil have en god ide til, hvor du bør lede efter din nye sovesofa, så lyder rådet herfra, at du kan have stor glæde af at besøge Bedrenætter eller Unoliving.