Læsø Garnspinderi - Argali

Argali-dynens fyld består af Marco Polo-uld, som giver et tørt og behageligt sovemiljø. Dynen er både temperatur- og fugtregulerende. Marco Polo-fåret er af racen Argali. Dynen kan maskinvaskes ved 30º C. Brug altid uldvaskemiddel. Du får et ægte kvalitetsprodukt fra Læsø Garnspinderi, der har produceret ulddyner siden anden verdenskrig.

Eurodun - Golden Dream

Lækker Golden Dream dyne som indeholder nye hvide Moskus dun/vingedun. Dynen er nænsom renset uden brug af skadelige kemikalier. Dynene er Oeko-Tex 100 NOMITE, og har 100 % bomuldsvår. Dunene bliver afstøvet inden vask, hvilket har stor betydning for allergiker, dunene bliver derefter vasket 8 gange uden brug af skadelige kemikalier.

Guide til at finde dyner på tilbud

Det rette valg af dyne kan have stor betydning for din nattesøvn og dit generelle velvære. Den sikrer, at din krop har en behagelig temperatur hele natten igennem. For at få mest kvalitet og komfort for pengene er det altid en god idé at finde sin dyne på tilbud. Her får du en komplet guide til at finde dyner på tilbud.

Hvorfor skal du finde dyner på tilbud?

Der er ofte store besparelser at hente ved at finde sin dyne på tilbud. Frem for at vælge en billig dyne kan det betale sig at finde en dyrere og mere kvalitetsrig dyne på tilbud:

  • Dyrere dyner har mere behageligt fyld, for eksempel moskusdun eller gåsedun. Det er blødt og let fyld, som har en højere bæreevne end billigere dun som andedun. En høj bæreevne betyder, at dynen isolerer og varmer godt, uden at den føles tung at ligge under.
  • Ofte kan du finde dyner med naturfyld på tilbud, som af mange anses for et bedre valg end dyner med fiberfyld. Fiberdynen er typisk lidt billigere og tungere.
  • Silkedynen er også en favorabel dyne at finde på tilbud. Den har en fin kvalitet og mange sundhedsmæssige fordele. For eksempel er den åndbar og anti-bakteriel.
  • Find eventuelt en økologisk og allergivenlig dyne på tilbud. Hold her øje med, om dynen har økologi- og allergimærke.

Hvor finder du dyner på tilbud?

Dyner forhandles i mange sengeforretninger rundt omkring i landet, hvor de jævnligt bliver sat på tilbud. Du kan også af og til finde tilbud på dyner hos store indkøbskæder eller kæder, der sælger boligartikler.

Du kan også shoppe din tilbudsdyne online i forskellige webshops. Typisk i webshops, der også forhandler senge, madrasser og andre sengeartikler. Mange webshops har en fane eller en kategori, hvor du kan finde relevante tilbud.

Hvornår er dyner på tilbud?

Det er op til dyneforhandlere, hvornår prisen på dyner sættes ned. Der er dog nogle retningslinjer for, hvornår dyner kan findes på tilbud:

  • De fleste dynesælgende butikker og webshops holder sæsonudsalg. Det betyder, at de holder udsalg sommer og vinter, typisk i starten af januar og i slutningen af juni. Her skaber dyneforhandlere plads til næste sæsons varer ved at sætte prisen på udvalgte dyner ned.
  • Nogle dyneforhandlere kører også med medlemstilbud.
  • Du kan også finde dyner på udsalg, når en forretning ophører eller har brandudsalg.
  • Mange dyneforretninger og webshops kører indimellem kampagnesalg, hvor de sætter prisen på udvalgte dyner ned. I kampagneperioden kan du som regel finde gode kampagnetilbud. De kommer frem på forsiden af mange webshops.

Er rettighederne de samme ved dyner på tilbud?  

Der gælder i reglen de samme rettigheder for dyner købt under udsalg som dyner købt til normalpris. Hvis ikke, vil butikken typisk gøre dig opmærksom på det. Din bytteret kan være begrænset til den periode, udsalget varer.