Venus Kontinentalseng

Venus er flot seng, produceret med sans for detaljen. Sengen er indbydende at røre ved og fremragende at ligge i. Sidst men ikke mindst, så kommer sengen med et løfte om en markant forbedret nattesøvn.

Budget kontinentalseng

Super lækker komfortabel kontinentalseng, som er utrolig behagelig at ligge i. Sengen er dansk produceret, som fremstiller senge i virkelig høj kvalitet. Kontinentalsengen i 140 x 200 er i et lækkert og enkelt design.

Jupiter Kontinentalseng

Kontinentalsengen Jupiter er en fryd for øjet. Sengen er elegant, veldesignet og af høj, danskproduceret kvalitet. Jupiter kontinental er for livsnyderen, der ønsker høj kvalitet, design og komfort, men samtidig søger at ramme en pris, der ligger på et fornuftigt niveau.

Trondheim - 140x200 cm

Trondheim Kontinental er den gode nattesøvn sikret. Sengen er således produceret med komfort, holdbarhed og æstetik for øje, hvilket gør sengen til en stærk investering på både den korte og den lange bane. Ydermere er hele sengen danskproduceret.

Hvordan finder du din drømmeseng mellem de mange billige kontinentalsenge?

Du har muligvis allerede besluttet dig for at købe en kontinentalseng. Måske er du endnu ikke helt overbevist. Det kan virke som en stor investering, og derfor skal du selvfølgelig være sikker på, at du får valgt den rigtige seng. Måske er budgettet ikke til de dyre mærker, og du kigger derfor efter billige kontinentalsenge. Det kan være, du er i tvivl om, hvorvidt de billige kontinentalsenge er pengene værd. Hvis du læser med her, vil du kunne finde råd til, hvordan du vælger den rette seng. 

Det er nemlig ikke nødvendigvis prisen, der behøver at afgøre den komfort, du får fra sengen. Vi har nemlig alle individuelle behov. Hvis du vil skille fårene fra bukkene fra start, kan du undersøge boksmadrassen. Som regel vil denne enten være sparet væk eller være af ringe kvalitet, hvis der er tale om en kontinentalseng af mindre god kvalitet. Men det er bestemt muligt at finde billige kontinentalsenge af god kvalitet. Kig for eksempel forbi bedrenætter.dk, hvor du vil kunne finde et godt udvalg.

Hvilken seng skal jeg vælge?

Dette er et afgørende spørgsmål, som er vigtigt at besvare inden dit næste sengekøb. Der findes nemlig flere forskellige typer af senge og madrasser. En kontinentalseng er manges favorit, men inden du køber din nye seng, kan det være en god ide at undersøge markedet – ikke kun i forhold til udvalget af kontinentalsenge, men i høj grad også i forhold til, hvad der ellers findes af senge. 

Det vigtigste er nemlig, at du finder en seng, som du bliver glad for. En af dine bekendte har måske haft en bestemt type seng gennem flere år og roser den til skyerne. Men det er jo ikke sikkert, at det er en seng, der matcher netop dine behov.

Grundlæggende findes der springmadrasser og boksmadrasser. Springmadrassen kan ikke udgøre det for en seng uden et sengestel. Denne type madras er nemlig ikke fastgjort til en træramme, som boksmadrassen er. Det betyder, at springmadrassen er bøjelig og derfor har brug for et sengestel. 

Springmadrassen vil typisk være lavet af fjedre (pocket fjedre, der er pakket ind individuelt, er det mest optimale) samt latex og/eller skum. En kontinentalseng er tre madrasser i én seng: en boksmadras som bund, en springmadras som midte og en topmadras øverst. Disse tre madrasser vælges tilsammen ud fra dine behov for at sikre den bedst mulige komfort.

En elevationsseng er også en mulighed. Den er bygget op efter samme princip som kontinentalsenge, idet også denne typisk er bygget op om konceptet med tre madrasser. Hvis du vælger en elevationsseng, vil du kunne justere hovedenden og fodenden individuelt alt efter behov. Det kan f.eks. være rart at have løftet hoved og ben, når du læser eller ser tv. 

Der kan også være mange andre behov for at få en elevationsseng. De kan f.eks. gøre det nemmere at komme ud af sengen. Elevationsdelen ligger i den nederste madras (altså i boksmadrassen), så du er sikret den optimale komfort, uanset hvilken position du ligger i.

Vælg den rigtige kontinentalseng

Alle tre madrasser i din kommende kontinentalseng skal være valgt efter dine behov. Især springmadrassen og topmadrassen er vigtige at tage højde for. Springmadrassen bliver typisk valgt ud fra din kropsvægt og din kropsform. Afhængigt af din form og vægt skal du enten have en blød eller fast madras. Hvis du har brede skuldre og/eller hofter, er det også en god ide at søge efter en springmadras, der har zoneinddelte fjedre. På den måde vil madrassen give sig de rigtige steder. 

Du skal nemlig sørge for, at din rygsøjle ligger lige i sengen. Topmadrassen vælger du ud fra materiale, alt efter hvor meget den skal støtte eller synke de rigtige steder. Er du allergiker, kan du også få dem i allergivenlige materialer. Du kan altså sagtens finde billige kontinentalsenge, der passer til dine behov, blot du ved, hvad du skal lede efter.